Фестиваль «Бандерштат» залишається у Луцьку

Фестиваль «Бандерштат» залишається у Луцьку
Фестиваль української альтернативної музики «Бандерштат» таки буде проходити в Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба фестивалю.

«Друзі! З великим задоволенням ділимося з вами першими новинами про Бандерштат'17.
1. Фестиваль залишається в Луцьку. На щастя, чи на жаль, але ми переїжджаємо з території кінно-спортивної школи (так званого "іподрому"). Пов'язно це з тим, що територія школи буде відведена під новий муніципальний проект.
Тим не менше, на нову територію Бандерштату, значно більшу і локаційно зручнішу, відвідувачі зможуть потрапити прямо з центральної алеї парку! Відтак, приїжджі гості фестивалю житимуть в умовах позаміської природи, щодо лучан - то вони зможуть потрапити на Бандерштат, не полишаючи центральної частини Луцька. З часом ми викладемо всі необхідні карти для кращого розуміння місцезнаходження нової локації.
2. Вже в понеділок, 5 грудня, ви зможете придбати перші квитки на Бандерштат'17! Стартова (обмежена!) партія квитків - по 300 грн, буде доступна на concert.ua/ та kasa.in.ua/. Готуйтесь!
3. В грудні чекайте на перші музичні анонси Бандерштату!
4. Бандерштат'17 готує для відвідувачів три повноцінні музичні локації: Головна сцена, Важка сцена та Тиха сцена. Також, заплановане започаткування декількох нових тематичних музичних локацій: етно-сцени, реп-сцени та електронної сцени, над адаптацією яких до фестивалю і загальним концептом ми зараз працюємо.
Класичні фішки Бандерштату - безалкогольний формат, гутірки, спорт, літературна сцена, Бандер-food, презентації молодіжних та громадських ініціатив - все це і багато чого іншого - лишається незмінно з нами.
5. Невдовзі ми презентуємо вам і нову афішу фестивалю!
Слідкуйте за новинами та анонсами. Лишайтеся з нами і разом ми зробимо одне з кращих музичних свят 2017 року. Все буде Бандерштат!», - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
із смородом криївки та претензіями на велич упоротих на всю голівоньку.
Відповісти