Вибори на Волині: кандидатів у Княгининку «чорнять» магами і відьмами

Вибори на Волині: кандидатів у Княгининку «чорнять» магами і відьмами
Серед мешканців населених пунктів, що входять до Княгининівської об’єднаної територіальної громади, поширюють анти-агітку на кандидатів Михайла Шелепа та Олену Твердохліб.

Нагадаємо, 11 грудня тут заплановані вибори голови громади та депутатів, - пише Волинь24.

У виданні під назвою «Маяк: ваше світло правди у темряві брехні» опубліковані лише дві статті: «Олена Олегівна Твердохліб – окультистка, яка не може брехати» та «Михайло Шелеп – кандидат-непорозуміння». Інформація, подана у них, містить купу негативних оціночних суджень та натяків на те, що обидва кандидати фінансуються головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею.

«Боротьба за посади очікується запекла, а найгарячіше буде на ділянці обрання голови. Нова громада межує з Луцьком, тому перспективи її величезні. Крім того, ці вибори важливі для великої гри, яку затіяв у Луцьку «Укроп». Їм потрібно поставити свою людину при владі в Княгининку, аби потім використовувати її в своїх цілях», – йдеться на початку видання.

У вихідних даних цієї «газети» йдеться, що видав її «Комітет порятунку села». Замовником вказані виборці Княгининка, а тираж – 3 мільйони 200 тисяч примірників.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де саме знаходиться ця підпільна організація "комітет порятунку села"? В мене (як і багатьох жителів!)до "комітету" питання, навіщо виборцям Княгининка 3млн 200 тис. примірників цієї "газети"? це голова комітету гроші так відмиває? Про "редактора" "газети" мова окрема, всім зрозуміло звідки ноги ростуть... такий ПРИМІТИВІЗМ!Сам не вміє, мудра людина таких дурниць не напише (навіть і за гроші!), от і має, те що має: "шедевр" власного позору! До "комітету" пропозиція:щоб дешевше наклад другого номеру "газети" вийшов, зверніться до учнів 5 -7 класів, текст напишуть нітрохи не гірший, а от фотошоп на порядок кращий зроблять! Ащодо кандидатів - НАРОД своє слово скаже, а не "газета"... Оленко, успіхів!
Відповісти
Заказна стаття старої влади,яка ніяк не заспокоїться.
Відповісти
Автор статті пан Ярмольський або ж його дружбан ТКАЧУК.Цікаво скільки заплатили за таку кількість примірників? Чиї це гроші потрачено.....
Відповісти
та ладно. всі знають що УКРОП завжди купує виборців. як і те що йому це завжди сходило з рук через бездіяльність відповідних органів.
Відповісти
Прикро, що злочинна влада шантажуючи бюджетників завжди змушували їх голосувати за покидьків: так було за Кучми і за Януковича, тепер за Пороха. А люди боячись втратити роботу змушені іти на повідку у гунчиків, колісників, козаків, ярмольських. А за Твердохліб не чути було, щоб когось тягли налигачем у 2015 і зараз люди оберуть тим паче заручившись підтримкою Палиці. Краще за гроші витрачені на друк маячні хтось придбав подарунки до дня святого Миколая.
Відповісти
Це 100% діло рук Ткачука і Ярмольського. Це потрібно комусь з кандидатів, а інші кандидати на таке не здатні. Олена, ми Вас підтримуємо!!!!!
Відповісти
На Волинь24 пишуть шо це зробив Пащенко і якийсь Назар Романюк. Погугліть. Цікавий сайт
Відповісти
Люди не вибирайте партійних людей це продажна корпоративна сволота. Це представники бандитських угрупувань. Невже у вас не має хлопців що пройшли АТО.
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: кандидатів у Княгининку «чорнять» магами і відьмами
01 грудень, 2016, 20:58