На Хмельниччині підірвалися троє військових

На Хмельниччині підірвалися троє військових
На військовому полігоні у Хмельницькій області підірвалися троє військовослужбовців Центру розмінування, які здійснювали перевірку території після навчань особового складу із залученням військової техніки.

Це сталося 1 грудня, близько 14:00, - пише сайт міста Кам'янець-Подільський 3849.com.ua.

"Військовослужбовці Центру розмінування перевіряли полігон на предмет виявлення залишків вибухонебезпечних предметів, коли спрацював взривник одного з таких та стався вибух, внаслідок якого троє військовослужбовців отримали осколкові поранення", - розповів начальник відділу збору та обробки інформації з регіонів Андрій Агєєв.

За його словами, на місце події прибув військовий лікар, який надав першу медичну допомогу та доправив потерпілих в міську лікарню, де їх прооперували.

Головний лікар міської лікарні Олександр Чернець повідомив, що двоє військових перебувають у стані середньої важкості, ближчому до задовільного, останній військовослужбовець - ближче до важкого.

"Він отримав пошкодження плечової артерії, тому завтра в супроводі військових лікарів його буде доправлено у Вінницький військово-медичний клінічний центр", - зауважив Агєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від таких "захистників"!
Відповісти
Как ты достал, троль вонючий. Тебя же, собака, видно даже по твоим заголовкам. Строчит и строчит, падаль. Задолбал обсирать. Иди к ним и выскажи всё, сцыкло.
Відповісти
Останні новини
На Хмельниччині підірвалися троє військових
02 грудень, 2016, 02:28