В університеті побачили незаконну агітацію за Палицю. ФОТО

В університеті побачили незаконну агітацію за Палицю. ФОТО
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки незаконно розміщенні агітаційні матеріали кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу № 22 та водночас голови наглядової ради цього ВНЗ Ігоря Палиці.

Про це повідомили у Громадянській мережі ОПОРА у Волинській області.

На семи факультетах Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розміщені агітаційні матеріали кандидата-самовисуванця Ігоря Палиці.

Таке порушення зафіксоване спостерігачами ОПОРИ 10 жовтня 2012 року в педагогічному інституті, на факультетах романо-германської філології та психології, а також на історичному, економічному, математичному та фізичному факультетах (адміністративний та навчальні корпуси № 1, 2, 4, 7).

Форма розміщення такої агітації довільна. Деякі факультети розмістили агітаційні листівки або передвиборчу програму цього кандидата, інші ж зробили стенди, де розповідається про Фонд Ігоря Палиці та його допомогу університету.

На історичному факультеті університету студенти намагалися зняти плакат із зображенням кандидата, втім їм заважав це зробити охоронець навчального корпусу, мовляв, плакат висить з відома керівництва. Один зі студентів зафіксував факт порушення на фотоапарат та розмістив в групі «Вибори на Волині» у Facebook. Цікаво, що після інциденту найбільш виразний плакат із зображенням кандидата зняли. Щоправда, на стенді все одно залишилося багато розклеєної агітаційної інформації про кандидата.

Як зазначають активісти, таке розміщення агітаційної продукції про кандидата суперечить частині 4 статті 74 Закону «Про вибори народних депутатів України», яка забороняє розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами в підприємствах, установах, організаціях державної та комунальної форми власності.

До слова, в. о. ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан та голова студентської ради цього ВНЗ Яна Цапук є довіреними особами кандидата Ігоря Палиці.

З достовірних джерел ОПОРІ вдалося дізнатися, що вказівку деканам та викладачам факультетів розміщувати таку друковану продукцію на стендах дало керівництво навчального закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як на мене-добре, що розмістили інформацію-хай привчають молодь не тільки просити, а й уміти бути вдячними за зроблене для них добро.Бо такий вже наш менталітет український-що скільки не зроби добра-завжди поганий будеш, тільки звикли скиглити і випрошувати...
Відповісти
Справді, дуже добре, що порушили закон.
Відповісти
ігор - це не ігор, а ІГОР ПЕТРОВИЧ!
А порушувати закон - це не западло, це пацани паймуть.
Коцан "волинський клондайк" тримав колись. Прикрилась тєма, підмазав і в ректори. Що для них закон? Пуста писанина...
От якби за це з виборів зняли - люди повіри ли би у ЗАКОН!
Відповісти
Так мама Цапук Свободу підримує а доця Палицю... Хм... Прикольно )
Відповісти
Мама Цапук за Свободу? А доця отаке гидке і противне щеня гавкає в штабі Палиці? Правда гавкає ж не за дарма. Воно за гроші ще себе покаже не раз. Ждіть!
Відповісти
ДІСТАВ ПАЛИЦЯ! Щойно в двері ломилися дві тьотки: пихали паперики, допитувалися скільки людей прописано в хаті і чи будем за Палицю голосувати. Що це за така агітація {багато нецензурних слів.....}?... ДІСТАВ ПАЛИЦЯ!
Відповісти
У кожного своя робота.
Відповісти
це вже не робота, а не законнийзбір персональних данних осіб - скільки людей прописано, хто прописаний, за кого будуть голосувати.
До речі, чого опоненти не йдуть до суду і не вимагають зняти порушника з виборів?
Відповісти
Внедреніє Палиці)))
Відповісти
От вам і Східноєвропейський... Де там та Європа?
Відповісти
Скоро буде чергове перейменування у "східноПАЛИЦЕЙСЬКИЙ єврейський університет" імені коцана та підляшаного
Відповісти
Насправді імені Ляткера(йго справжня фамілія)
Відповісти
А почему "сама"?
Відповісти
Східноєвропейський???Коцан з Палицею напевно його хотіли перейменувать у Східноеврейський:)
Відповісти
Як вам не соромно таке писати про один із кращих вузів України. Тут працюють відомі вчені. Викладання ведеться на професійному рівні. І кожен, хто цього бажає, може здобути прекрасну освіту. Таким вишем треба гордитися, а не охаювати його. І ректор у нас чудовий. І все робиться законно. А ті, хто пише всякі наклепи, пробачте,нездари і заздрісник. Мені їх шкода.
Відповісти
Да,розумну річ сказав осел!:)
Відповісти
ви справді вірите в свою писанину?
Шкода вас, по людські шкода. Тому і живемо так, бо не пам'ятаємо історії, зрад всяких тушок і голосувальників за мовний закон. А історію ми не пам'ятаємо, бо не ті люди в деканаті, не ту історію вони несуть студентам, брешуть, як бреше ця "історична постать", продаються, хабарі беруть. Ви наша біда. Підіть і покайтесь. В Луцьку немає достойного кандидата. Жодного. Це наша найбільша біда.
Відповісти
Останні новини
В університеті побачили незаконну агітацію за Палицю. ФОТО
11 жовтень, 2012, 16:38