Через «атаку клонів» на Волині кандидат знявся з виборів

Через «атаку клонів» на Волині кандидат знявся з виборів
Нинішній Дубівський сільський голова Павло Безека зняв свою кандидатуру з виборів голови Дубівської об’єднаної територіальної громади, які мають відбутися 18 грудня на території Дубівської, Облапської та Городищенської сільських рад Ковельського району.

Про це повідомляє Район. Ковель.

В оприлюдненому в місцевій пресі зверненні Безека каже, що мав багато планів на майбутній посаді, які хотів реалізувати задля добробуту громадян, але не може і не хоче брати участь в брудній кампанії. Він п’ять разів обирався на цю посаду. Але жодного разу на виборах, за його словами, не було бруду та маніпуляцій. Мовляв, була звичайна боротьба між кандидатами, які ходили до людей, доводили їм свою позицію та програму, люди визначалися та робили свій вибір.

«Так було до сьогодні, коли на нашу землю прийшла партія «Укроп». Їм було замало висунути свого кандидата на посаду голови громади Наталію Тхоржевську. Тому вони вирішили застосувати заради своєї перемоги найбрудніші технології. З початку вони зареєстрували кандидатом на виборах Олену Калінчик, яка відверто на своїх зустрічах говорить, що її попросили зареєструватися, щоб поливати брудом Павла Безеку. Тобто замість того, щоб казати про себе, вона агітує проти мене», – стверджує пан Безека.

Але останньою краплею для нього стала реєстрація ще одного кандидата на посаду голови Дубівської об’єднаної громади з прізвищем Безека.

«Мета цього ганебного вчинку – ввести в оману тих, хто збирається прого-лосувати за мене, щоб вони в бюлетені по¬милково проголосува¬ли за іншого Безеку. Шановні земляки! Ніколи в історії Ковельщини на виборах не використовувалися такі брудні методи! Навіть на виборах до Верховної Ради. Перемога на виборах через брехню, через бруд, через введення людей в оману – це такою ціною дехто хоче здобувати владу?» – вважає Павло Безека.

Діючий сільський голова заявив, що не хоче брати участь в цьому бруді та знімає свою кандидатуру, але не припиняє своєї боротьби.

Павло Безека також закликав жителів трьох сільських рад, які його підтримують, проголосувати за Романа Троцюка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я в шоці.Як у вас хватило мужності написати про партію Коло...ського?Ще треба написати скільки пропонують за правильне голосування.
Відповісти
Останні новини
Через «атаку клонів» на Волині кандидат знявся з виборів
02 грудень, 2016, 12:47