Телеканал «Аверс» відмовив в ефірі опозиційному кандидату, - Гузь

Телеканал «Аверс» відмовив в ефірі опозиційному кандидату, - Гузь
Волинський телеканал «Аверс» відмовився надати прямий ефір кандидату у народні депутати від опозиції по Ковельському виборчому округу №21 Ігорю Гузю (на фото).

Про це пише прес-служба політика.

Незадовго до того, як зазначається в повідомленні, в ефірі телеканалу «Аверс» вийшов наклепницький, брехливий сюжет проти Ігоря Гузя, в якому в якому йдеться про те, що в Старовижівському районі були затримані невідомі особи, які мали намір розповсюджувати листівки проти кандидата у народні депутати Степана Івахіва. В сюжеті стверджується, що невідомі діяли, нібито, за вказівкою Ігоря Гузя та його помічника.

«Незрозуміло, яким чином так співпало, що наряд міліції, який нібито затримав «порушників», журналіст та оператор каналу «Аверс» опинилися саме в тому місці де проїжджала група «агітаторів» із забороненою агітацією», - стверджують у Гузя.

«Я стверджую, що незнайомий із цими людьми та ніколи не давав їм подібних вказівок. Цей сюжет є наклепом проти мене і має на меті очорнити моє ім’я, як кандидата в народні депутати України» – заявив Ігор Гузь.

На наступний день телерадіокомпанія «Аверс» раптово відмовила надати прямий ефір кандидату у народні депутати Ігорю Гузю, незважаючи на те, що між сторонами був підписаний договір про співпрацю та була попередня домовленість.

Як зазначає прес-служба політика, це не перший випадок застосування брудних технологій проти кандидата у народні депутати Ігоря Гузя: останні два місяці проти опозиціонера постійно розповсюджуються брехливі та замовні статті та агітаційні матеріали.

«Моїми опонентами є влада та Партія регіонів, які підтримують олігарха Степана Івахіва. Тому я знаю, що проти мене і надалі будуть готуватися замовні неправдиві сюжети, виливатиметься бруд на мою адресу. Я звертаюся до волинян, щоб вони не вірили провокаціям замовним, проплаченим статтям та агіткам спрямованим лише на одне – очорнити мене та партію «Батьківщина», – сказав Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аверс завжди був продажним. Івахів заплатив, от Гузю й відмовили в ефірі.
Відповісти
Гузь завжди був жмотом, зробить на копійку а піариться на мільон. гроші зажав ті що отримав від свого благодійника на вибори, а піаритись хоче
Відповісти
Хто дивився сюжет міг побачити, що зьомки там були оперативні і якщо Гуз(с)ь в цьому не кумекає - то хто йому дохтор?! :)
Ну а Аверс - ох продажний...!!!
Відповісти
Гузь блін!!! Ти вже дістав!!! Цвяха не забив за все жіття, а про глобальну політику мову ведеш та людям локшину вішаеш!!!
Відповісти
А ты вообще кто такой и как тебя звать? Заметно, что никто, раз даже своего имени не можешь написать. Наверное и не знаешь вообще что такое гвоздь...
Відповісти
Ігоре,політики без бруду не буває. Тримайся і не відволікайся на провокації. Роби свою справу і станеш депутатом.Бажаю успіхів
Відповісти
Правильно зробив Аверс.
Вже набрид Гузь.
Не вважаю його політиком! Він тягне на журналіста-вискочку максимум. Хто ти такий взагалі? Невже люди сліпі? У нас таких як він кожен десятий! Більше болтовні ніж слів. Єдине за що поважаю, що зміг перепливти Світязь. На цьому все закінчується.
У нашій обласній раді єдиний такий Клоун. Він мені нагадує Ляшка. Класна була б команда - радикальна партія "Голуба-Дзюрка".
Ігоре на пригай вище даху. Народжений повзати літати не вміє, хіба що пливе добре.
Відповісти
Гузь переможе. Це тип людей, які впевнено йдуть до мети. Щасти тобі, Ігорцю. На барикадах я на твоїй стороні. І в окопах будемо разом лежати...
Відповісти
А що, інших конкурентів по округу №21 в Гузя нема? Вчепився до Івахіва, як п’яний до ровера.
Відповісти
Останні новини
Телеканал «Аверс» відмовив в ефірі опозиційному кандидату, - Гузь
11 жовтень, 2012, 17:59