У Крупі діти з вадами зору зустрілись з письменниками

У Крупі діти з вадами зору зустрілись з  письменниками
У Крупівського навчально-реабілітаційного центрі відбулась дружня арт-зустріч маленьких читачів з відомими літераторами, авторами книг для дітей та дорослих з історії України і Волинського краю, Надією Гуменюк (Лис) та Володимиром Лисом.

Надія Гуменюк презентувала й своє нове видання "Танець білої тополі". Володимир Лис також ознайомив школярів зі своєю творчістю, крім того, представив "найсвіжішу" книгу "Діва Млинища".

Один з авторів і координаторів благодійного соціального проекту «Braille Studio» Волинського осередку "Генерація успішної дії", вчитель історії Крупівського НРЦ Віталій Ткачук, що й модерував захід, розповів про роботу міні-друкарні шрифтом Брайля, розміщеної в Луцьку, ознайомив присутніх з першими виданнями студії друку: "Волонтери. Мобілізація добра" та "Літо з амазонками" Надії Гуменюк. Повість "Літо з амазонками", свіжо видрукувану шрифтом Брайля, передали до шкільної бібліотеки.

Віталій також пообіцяв, що до різдвяних свят дітки одержать нову чудову книжечку Мар'яни Качмар (Фляк) «Івасикове Різдво» і побажав їм приємного читання.

Друкар «Braille Studio» Олександр Мельник докладніше ознайомив школярів з процесом видання книг шрифтом Брайля, що викликало зацікавлення як учнів, так й педагогів.

Директор Волинської обласної друкарні, співорганізатор, волонтер і меценат проекту «Braille Studio» Іван Синюк розповів про співпрацю і допомогу у виданні книг шрифтом Брайля, окреслив основні задуми та плани на майбутнє.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Крупі діти з вадами зору зустрілись з письменниками
02 грудень, 2016, 14:45