Лучани просять впорядкувати двір-пустку

Лучани просять впорядкувати двір-пустку
Жителі будинків на проспекті Перемоги в Луцьку просили у влади облаштувати дитячий майданчик та освітлення прибудинкових територій.

Про це пише 0332.

Так, жителі двох будинків звернулися до депутата Луцької міськради Орисі Залевської задля сприяння вирішення цього питання. Залевська подала депутатське звернення міському голові Миколі Романюку з проханням відновити дитячий майданчик та освітлення на прибудинковій території будинків №11 та 13 на проспекті Перемоги.

У міськраді відповіли: «У 2012 році за міські бюджетні кошти на зазначених прибудинкових територіях було встановлено гойдалку-балансир, подвійну гойдалку, пісочницю та лавочку. Після затвердження бюджету міста на 2017 рік та визначення суми фінансування на роботи з реконструкції мереж зовнішнього освітлення буде вивчена можливість їх проведення на прибудинковій території пр. Перемоги 11 та 13».

Нині пісочниця розвалена, а гойдалка-балансир – у неналежному стані.

«Тут я живу з народження. І з того часу, згадати, що зробила міська влада для мешканців, - не можу. Окрім того, що замість дитячого майданчику, посеред двору, владці хотіли у 2000-х роках звести ще один будинок. Лавочку біля під’їзду ми поставили самотужки. Дітки приходять з трьох дворів до нас бавитися, оскільки територія двору – «пустка», - наголосила місцева жителька Оксана Петріщева.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани просять впорядкувати двір-пустку
02 грудень, 2016, 15:02