Скандал у Луцьку: чоловіка, який представився волонтером, назвали аферистом. ОНОВЛЕНО

Скандал у Луцьку: чоловіка, який представився волонтером, назвали аферистом. ОНОВЛЕНО
У Луцьку двоє чоловіків в магазині техніки «просили» плазмовий телевізор, казали: на потреби військовослужбовців. Продавців магазину обурили такі дії, вони заявили, що чоловік вимагав у них техніку та погрожував.

На місце події приїхали поліцейські та журналісти. Подія трапилася у п’ятницю, 2 грудня.

Працівник магазину «Дім техніки» Сергій розповів, що до них завітав чоловік, який представився волонтером Ростиславом Дужиком (на фото) та чоловік у військовій формі. Його звати Генріх, він каже, що керує громадською організацією воїнів АТО.

Продавець запевняє, що чоловіки вимагали телевізор, та погрожували «прославити продавців на всю країну, які не хочуть допомагати воїнам АТО». Також на відео чутно, що продавці зателефонували в інший магазин техніки, де їх повідомили: передали Ростиславу Дужику пральну машину.

Сергій розповідає, що завжди допомагає волонтерам, та відкликається на прохання. Запевняє, що працює з перевіреним волонтером Сергієм Балицьким та неодноразово передавав техніку на Схід.

Натомість Дужик розповів, що нещодавно привіз автомобіль з Польщі за свої кошти на потреби 55-ої бригади. Чоловік сказав, що автомобіль коштував 3 000 доларів та показав документи.

Також він наголосив, що прийшов у магазин з проханням від бійців 54-ої бригади. У ньому зазначалося, що необхідна пральна машина для потреб підрозділу. За його словами, в магазині йому відповіли, що необхідно принести лист-прохання, в якому зазначали, що для бійців необхідно плазма 50 сантиметрів.

На запитання, для чого бійцям на передовій плазмовий телевізор, чоловік розповів, що це призначено для використання безпілотників, адже ноутбук замаленький для цього.





Цікаво, що в магазин Дужик приніс лист-прохання. У ньому зазначається, що плазма необхідна для проведення веб-конференцій. Також в лист стоїть печатка польової пошти, а не військової частини.



До магазину приїхали і активісти волинського осередку "Національного корпусу" Олександр Дмитрук та Андрій Д’яченко. За словами хлопців, Генріх показав лист за підписом Іллі Ківи.

Інспектор патрульної поліції Альона Цейко розповіла, що Дужика доставили у міськвідділ поліції, де передали його слідчому, адже працівники магазину написали на нього заяву.



До слова, керівник «СофтЛайну» Раїса розповіла, що передала Дужику 2 буржуйки та пральну машину.

Також жінка повідомила, що телефонувала в частину 2970. Командир частини, підполковник Володимир Горбатюк повідомив, що Дужик допомагає продуктами та технікою.

Як повідомляють ЗМІ персона Ростислава Дужика є знаною у Луцьку. Його судили за шахрайство, чоловік відсидів 3 роки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Активист и аферист- близнецы, братья...
Відповісти
Це луцький шахрай №1. Який рік назад вийшов з зони. Судила за квартири. Також продавав крадені авто.
Відповісти
аферист
Відповісти
Луцьким МВ УМВС України у Волинській області за скоєння злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 (Шахрайство), ч. 2 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України розшукується громадянин Дужик Ростислав Панасович, 24.06.1967 р. н., уродженець села Озерці Горохівського району, житель міста Луцька, пр. Грушевського, 1/99.
Відповісти
Дужик сидів за шахрайство, не так давно "відкинувся" і став "валантьором"
Відповісти
Не завдилоб перевірити інших волонтерів і активістів в місті.
Відповісти
Цей (волонтер) вже не одного підприємця обдурив!!!! 100%
За що він живе? Цікаво?
Шахрай відразу зрозуміло!!!!
Це організована група осіб котрі обдурюють довірливих людей!!!! Напевно ніякого командира немае, телефон за яким телефонували теж фальшивий........
Відповісти
Ну це вже взагалі наглість! Сподіваюсь його посадять або на передову! В час війни таких взагалі стріляти потрібно!
Відповісти
Сергій- красава!!! Молодець, що розібрався в ситуації, не дав ошукати себе, і я думаю, ще багатьох людей. А псевдоврлонтерам за такі дії обов'язкове місце на "нарах" повинні забезпечити працівники правоохоронних органів.
Відповісти
У всі часи були й будуть шахраї. Найлегше наживатися на тому, що найбільше болить. Практично для всіх нас зараз АТО - одне з найболючіших питань. А шахраям найпростіше "наїхати" на будь-якого чоловіка призовного віку зі словами типу "ти ж не воюєш, то що, навіть допомогти не хочеш? Вони ж за тебе там гинуть". Дуже прикро що є таки люди, які не соромляться наживатися на нашій спільній біді. Хай би ув'язнили би кілька таких псевдоволонтерів і розголосу справам надали. Може, інші шахраї би і самі припинили свою "волонтерську" діяльність.
Відповісти
Це люди шахраї!!! Він нашого товариша голову суду теж кинув. Генрік це брехун. Люди не вірте цим волонтерам це злодії,вони вимагають та обманують людей,це бомжи яким неможна допомагати. В них боргів на тисячі гривень. Авто на якому їздить пан Генрік теж викрадено в мого кума,це скотина Генрік він кинув мого кума на 5000 тисяч доларів. Скоро служби возьмутся за них.
Відповісти
Ви прокурори і судді будете люстровані, ви із номенклатури Януковича, вам треба давно у відставку! Ви хабарники обкрадаєтє людей і ваше майно буде теж люстровано і відкрито!!!
Відповісти
Люди, цю людину " дУЖИКА" знає весь Луцьк, і нетільки! І ,запевняю , вас про нього, жодна людина нескаже хорошого слова, хто немав з ним справу, його клянуть і кажуть обходити його десятою дорогою!!! Недарма ж він сидів! Там йому і місце! Його потрібно ізолювати від суспільства! Він немає начого святого! Увага! Вийшла стаття про притензії цих "псевдо волонтерів", до Волиньпосту і до підприємця! Які можуть бути притензії??? Все написано зі слів очевидців! Є відеодокази! Від псевдо волонтерів жодного документа -підвердження! Лише липові бумажки, яких документом неназвеш!!! Підприємець зробив правельно, що зателефонував в поліцію, адже має повне право сумніватись, жодного документа предявлено небуло!!!Нехай ведеться слідство!
Відповісти
Волинь пост робить свою роботу коректно!!!!
Дужик відомий шахрай!!!! Той Генріх - якщо поруч із дужиком - теж шахрай однозначно!!!!!!

Відповісти
кидала держись
баксы проверяй
Відповісти
Останні новини
Скандал у Луцьку: чоловіка, який представився волонтером, назвали аферистом. ОНОВЛЕНО
02 грудень, 2016, 17:13