Волинський депутат пройшов поліграф

Волинський депутат пройшов поліграф
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський пройшов перевірку на поліграфі.

Це відбулося 2 грудня в Рівному.

Нагадаємо, 28 листопада Імберовський повідомив у Facebook: рік тому депутат Володимир Кучер запитував, чи я готовий пройти поліграф, і я відповів ствердно. Тож виконую обіцянку.

Протягом двох днів охочі надсилали поліграфісту питання, відповіді на які хотіли почути з вуст депутата.

2 грудня зранку він протягом двох годин відповідав на запитання поліграфолога. Для початку його попросили відповісти "Ні" на 16 запитань. Таким чином фахівець розробила "шаблон", за яким визначала, чи щирий депутат у відповідях.

Опісля пішли запитання, які надсилали на e-mail. Фахівець не змогла ставити всі, бо це зайняло багато часу, оскільки для більш точного визначення щирості опитуваного, це запитання ставлять з дещо зміненим формувалюванням декілька разів. А відповісти можна лише словами "Так", "Ні" або "Не знаю".

Михайло Імберовський каже, що під час проходження поліграфу не відчував дискомфорту чи хвилювання, бо не має, що ховати від виборців та громади.

Крім того він висловив думку, що цією ініціативою хоче підвищити довіру населення до депутатів, адже серед більшості громадян України переважає негативне ставлення до обранців громади.

Результати проходження поліграфу та запитання, на які відповідав депутат, оголосять 5 грудня під час звіту Імберовського. Він відбудеться в Палаці культури. Початок о 13:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого за рік не робив то і немає про що говорити. Балаболка.
Відповісти