«Волинь» втратила два очки в Одесі

«Волинь» втратила два очки в Одесі
Луцька «Волинь» зіграла внічию в Одесі проти місцевого «Чорноморця», здобувши лише одне очко в турнірній таблиці.

Матч відбувся 3 грудня, - повідомляє прес-служба луцького ФК.

«Волинь» втратила перед матчем Романа Никитюка та Міху Горопевшека, дискваліфікацію відбував Артем Шабанов. Після невдалого матчу Андрія Марчука проти «Динамо» на ворота повернувся Артем Кичак, але найбільш очікуваним повернення стала поява Олега Герасимюка в центрі півзахисту у парі із Олександром Чепелюком.

Гості традиційно сильно почали матч, «свіжими» запресингувавши суперника і взагалі – діючи з мінімумом браку та наполегливо. Це мусило б втілитися в гол Мемешева, адже Редвана на ударну позицію вивела класна комбінація наших нападників – Петрова й Діденка. Але Боровик дуже вчасно кинувся на Редвана й скорочений кіпером кут обстрілу воріт не дозволив Мемешеву влучити.

Одесити оговталися й Кичак виручив свою команду після пострілу Андрієвського з 12 метрів й рикошету від захисників.

Інша характерна прикмета першої половини гри – традиційна непоступливість команд УПЛ, яка вилилася у чотири попередження – по два кожній з команд.

Другий тайм розпочався без замін і знову з двома моментами в обох команд. Спочатку Калітвінцев головою цілив у ближній кут воріт Кичака після флангового прострілу, але Артем відбив удар. В наступній атаці Петров міг набагато краще з 11 метрів пробивати головою після навісу від Шаповала, але вдарив несильно й у руки Боровику.

Темп атак не спадав, хоча більше з м’ячем почали перебувати господарі. Гості відбивалися й до середини тайму зуміли відсунути гру від власної штрафної. Практично тривала гра до першого забитого.

Пожвавити її тренери кинули Артема Дудіка і гості частіше почали гостювати на чужій половині поля. Але справжню небезпеку створив Петров, хоча й сам не повірив своєму щастю й не зумів як слід розпорядитися м’ячем в штрафній. Потім були два поспіль небезпечних стандарти від Герасимюка, які закінчилися неточним ударом Дудіка.

На правах господарів моряки влаштували штурм воріт Кичака на останніх хвилинах й хрестоносцям довелося пережити чимало нервових моментів. Хоча до суто до гольових моментів справа не дійшла, й «Волинь» привезла до Луцька з Одеси нічию.



«Чорноморець» – «Волинь» – 0:0

«Чорноморець» (Одеса): Боровик - Давид, Коркішко, Андрієвський, Калітвінцев (Кабаєв, 76), Смірнов (Ковалець, 68), Філімонов (к), Мартиненко, Люлька, Третьяков, Данченко

«Волинь» (Луцьк): Кичак - Романюк, Логінов, Мелінишин, Шаповал (Дудік, 70) – Чепелюк, Герасимюк - Задерецький, Мемешев - Діденко, Петров

Арбітр матчу: Катерина Монзуль (Харків)

Попереджені: Хочолава (34), Калитвинцев (35) – Мелінишин (15), Романюк (35), Мемешев (73)


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» втратила два очки в Одесі
03 грудень, 2016, 21:45