Волинський депутат підтримує візовий режим з Росією

Волинський депутат підтримує візовий режим з Росією
Депутат Волинської обласної Анатолій Вітів переконаний, що візовий режим із Російською Федерацією треба вводити як можна швидше.

Про це стало відомо у понеділок, 3 грудня, під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE на телеканалі "Нова Волинь"

В березні 2014 року, у Верховній раді вже подавали проект постанови про розірвання дипломатичних стосунків з Росією, що за собою тягнуло б і обмеження в'їзду до сусідньої країни.

Втім, за словами депутата, проект постанови навіть не поставили на голосування. Після цього трьома "свободівцями" був підготований законопроект про введення візового режиму з Росією. Вони поставили його на голосування, але отримали підтримку лише 111 народних обранців.

"Великі політики, які заявляють про безвізовий режим, у тому числі Турчинов, не проголосували. Вони якби прислухались до того, що говорила "Свобода" після революції, ми б зараз були значно далі", – сказав Анатолій Вітів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо на цьому наполягає Вітів, то не варто поспішати із візовим режимом, бо устами його білокамінна говорить. А їй чим більш негативу від України потрібно, щоб свою звірячість виправдати.
Відповісти
що бред неука тиражують випускники"найбільшого"! Два чоботи - пара.
Відповісти
Можливо, в тому, що Польща щороку лящить про "волинську різню" винувата смоленська авіакатастрофа, де загинула польська еліта, а їй на зміну прийшла "піна", котра осідлала дешеві аргументи ?..
Відповісти