На Схід поїхали волонтери з Луцька

На Схід поїхали волонтери з Луцька
Волонтери ГС "Спілка воїнів АТО Волині" відправилися у черговий рейс на схід України з допомогою для бійців антитерористичної операції.

4 грудня волонтерський мікроавтобус завантажений провізією відправився в дорогу, - повідомили у прес-службі ГФ "Варта порядку".

Як розповіли добровільні помічники армії, "на борту" автомобіля необхідні речі для бійців 14 окремої механізованої бригади. А також кабелі, сокири радіатори, продукти, одяг, солодощі. Зібраних речей виявилося більше ніж очікувалося, тому вслід за цим буде необхідним ще один рейс.

Вирішили зустріти День української армії на Сході, в самому центрі бойових дій. Привітаємо хлопців зі святом, заодно і привеземо речі першої необхідності», – розповів голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олег Твердохліб.

Для благодійників із громадської організації «Спілка воїнів АТО Волині» це вже далеко не перша поїздка на Схід. Цього разу гуманітарний вантаж повезуть у Станицю Луганську, Дмитрівку, Новий Айдар, завітають на позиції до бійців 14-ої бригади.

Долучився до хорошої справи і вартівець Олександр Волянюк. Зізнається, що допомагає бійцям на Сході України постійно, та вирушає з такою благородною місією вперше.

Ситуація в населених пунктах, в які доставлятимуть вантаж, далека від спокійної. Втім це не зупиняє волонтерів, які за два роки вже незлічену кількість разів подолали дорогу на схід.

Сьогодні як і щоразу волонтери вирушають в зону АТО з надією, що ця поїздка стане останньою – бойові дії там закінчаться, а хлопці живими повернуться додому.

Спілка воїнів АТО Волині висловлює щиру вдячність Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за надану необхідну допомогу в організації поїздки. Також дякуємо за підтримку ГФ «Варта порядку», готельно-ресторанному комплексу «Скольмо» за підтримку українських вояків і всім небайдужим, хто долучився до доброї справи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай вас БОГ береже.
Відповісти
ДАвайте будемо чесны вантаж зыбрали люди а фонд палмці і Сашко спромоглись на ящичок та бухту дроту...
Відповісти