Стильний Луцьк: як модельне агентство Марини Занюк святкувало ювілей

Стильний Луцьк: як модельне агентство Марини Занюк святкувало ювілей
Луцьк офіційно включився в боротьбу за звання столиці моди. Ну, а як ще назвеш місто, в якому майже щовихідних проходять світські раути та покази мод?

Цього разу весь волинський бомонд зібрала Марина Занюк, очільниця найвідомішого модельного агентства Луцька "MZM Models", на святкування його 15-річчя.

Можна одразу відзначити, що, не дивлячись на велику кількість гостей, атмосфера свята та тепла не покидала заклад. До речі про заклад, гарним вибором було обрати арт-кафе «Стоп-Кадр», його площа дозволила розмістити усіх гостей, а також встановити великий подіум, на якому презентували колекції волинські та українські дизайнери.

У перервах між показами, гості з насолодою могли послухати відомі світові хіти у виконанні Вікторії Михалець.



Першим показ відкрила смілива колекція бренду SIYA, у якій переважали легкі тканини приємних тонів проте з дуже сміливими аксесуарами.



Другим показом була колекція MaNo. У одязі переважають дуже стримані кольори, найбільше домінував сірий, також дизайнер не тільки цього бренду, а і більшість не використовують високі підбори, повернувся зручний грубий каблук.




Третій показ надзвичайно легка, красива та ніжна колекція суконь від бренду Lactoinova. Переважно довгі та пишні сукні, з цікавим оздобленням, шлейфом та аксесуарами.





Четвертою свою колекцію презентувала відома луцька дизайнерка Анна Дідух, вона також зробила акцент на жіночій красі, тобто одягла своїх моделей у довгі красиві сукні.





Не тільки дівчата могли обрати собі щось до смаку. Харківський бренд Nawski представив чоловічу колекцію, в ролі моделі якої також був відомий луцький ведучий Михайло Кузьмич. Стримані кольори хакі, зручність та простота.





Також для юних гостей заходу дали можливість відчути себе у ролі моделей, вони, як справжні маникенщиці пройшли по подіуму та відчули себе частиною фешн-індустрії.



На святі побувала Ірина Пасічник, експерт рубрики «Стильний Луцьк» та директор брендового магазину A.Tan у Луцьку:

«15 років діяльності – це багато для будь-якої справи у світі моди. Професійність Марини Занюк видно, як мінімум по моделях. Хочеться відмітити, що Андре Тан завжди надавав перевагу моделям з MZM, хоча і працює з великої кількістю моделей по всій Україні.

На мою думку, на святі MZM особливу уваги привертає колекція Юлії Федецької, моделі дуже цікаві, тканини якісні та пошиття на високому рівні. Дуже приємно, що з’являються луцькі дизайнери на достойному рівні».

Редакція ВолиньPost ще раз вітає модельну школу MZM і саму очільницю з святом.

Читайте «Стильний Луцьк» та завжди залишайтесь в тренді!

Більше фото від Павла Березюка у статті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
600px це не фото, а аватари.
Відповісти
а початок був з ВІЕМ
Відповісти
Що тут робить та,яка вважає себе лучанкою чи то київлянкою? Вона ж з Прилук, то є прилуцькою),але не з Волині навіть...
Відповісти
Дизайнери Ви б одягли таке на люди?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку Opel в’їхав у ЗіЛ
05 грудень, 2016, 15:33
Стильний Луцьк: як модельне агентство Марини Занюк святкувало ювілей
05 грудень, 2016, 15:33