Вибори на Волині: мінус 3 кандидати

Вибори на Волині: мінус 3 кандидати
У Дубівській об’єднаній територіальній громаді на Волині кандидати-однофамільці передумали балотуватись на посаду сільського голови, а у Заболоттівській громаді – зійшов із виборчої гонки кандидат у депутати по 20-му виборчому округу.

Відповідні факти повідомили спостерігачам ОПОРИ у виборчих комісіях 2 грудня.

29 листопада Дубівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади постановила: «Скасувати рішення про реєстрацію кандидатів на посаду сільського голови Безеки Павла Вікторовича і Безеки Миколи Юхимовича у зв’язку з поданими заявами про відмову балотуватись». По це йдеться у Постанові № 6/1 виборчої комісії.

Як пояснив кандидат-самовисуванець на посаду сільського голови Павло Безека, який нині – чинний Дубівський сільський голова, – рішення не боротися за посаду він прийняв у зв’язку з тим, що окремі суб’єкти виборчого процесу ведуть нечесну боротьбу, реєструючи «клонів».

Натомість, одразу після відповідної заяви кандидата, інший самовисуванець – Микола Безека, – також написав заяву з проханням зняти його з реєстрації.

Після прийнятого рішення Дубівської сільської ТВК на посаду сільського голови об’єднаної громади залишилось троє претендентів: Калінчик Олена Панасівна (самовисування), Троцюк Роман Володимирович (самовисування) та Тхоржевська Наталія Дмитрівна («УКРОП»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.