Вдови волинських атошників нарікають на брак грошей на житло

Вдови волинських атошників нарікають на брак грошей на житло
Дружини загиблих у АТО волинян запевняють, що коштів, виділених Кабміном та місцевими бюджетами для купівлі чи будівництва житла, не вистачає.

З такою проблемою вони звернулися до голови ОДА Володимира Гунчика під час прийому громадян 5 грудня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зокрема дружини загиблих у АТО воїнів, серед яких були здебільшого жительки Володимира-Волинського, запевнили, що не можуть за виділені з держбюджету гроші придбати квартиру. Тож вони просять розглянути можливість дофінансування з обласної скарбниці.

«Коли почали шукати житло, то виявилося, що ціна на ринку відрізняється, тому грошей не вистачає. Можна за ці гроші купити тільки житло у неналежному стані, і стільки ж коштів треба буде вкласти в ремонт», – висловилася одна з вдів.

На це Володимир Гунчик відповів, що у Володимирі ціна за один квадратний метр житла – приблизно 8800 гривень. Тож за ці гроші можна придбати нормальну житлову площу. Утім, жінки висловилися з приводу того, що у місті немає новобудов, тому житло треба шукати на вторинному ринку. А з власниками квартир важче домовлятися, ніж із забудовниками.

Утім, голова ОДА запропонував жінкам подавати в ОДА конкретні відібрані пропозиції запропонованих на ринку квартир, аби він та відповідні структури ОДА могли розглядати ці пропозиції та домовлятися з власниками, аби уникнути спекуляцій та невиправданого завищення ціни.

«Ви вибрали квартиру, я даю доручення, тут все перевіряють, спілкуємося з власниками», – сказав Гунчик і додав, що цього року дофінансування з обласного бюджету вже неможливе. Утім, ймовірно, таку програму готуватимуть наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не перестаю дивуватися звідки на Волині береться стільки, на всяк випадок прихованих, але потенційних підлих зрадників України як ось ці "нє хехе всі новобудови" ...!!!??? Ну з яких таких смердючих щілин крадькома пищить уся ця бидлота ...!!!???
Відповісти
Ну і ще до автора ... Я дуже перепрошую, але Українською буде правильно казати - атовці, а не атошники ...
Відповісти
З володимира було 5 вдів, а інші 10 з Луцька та районів. Чому журналісти все перекручують, і чому не висвітлили інші питання, які обговорювались
Відповісти
Останні новини
Вдови волинських атошників нарікають на брак грошей на житло
05 грудень, 2016, 17:28