Звіт Михайла Імберовського: бюджет, ремонти та допомога атошникам

Звіт Михайла Імберовського: бюджет, ремонти та допомога атошникам
Ремонт навчальних закладів, допомога учасникам АТО, ефективне використання бюджетних коштів – це основні напрямки роботи депутата Волинської обласної ради Михайла Імберовського.

Про це обранець громади розповів під час звіту роботи за рік 5 грудня.

«Коли ми йшли на вибори ми говорили про те, що влада має бути відкритою, що ми повинні мати певний план, певну мету, куди ми рухаємось та звісно ж вдала кадрова політика», - підкреслив Михайло Імберовський.

Так, депутат переконаний, що децентралізацію треба завершити якомога швидше, оскільки це єдина можливість для людей отримати владу на місцях.

Водночас велику увагу треба приділити кредитуванню для людей, які живуть і працюють у сільській місцевості. Цей проект рішення буде розглядатися на найближчій сесії.

«Мною було подано 10 запитів і 30 звернень, які стосуються проблем громади. Ми намагались охопити всю область», - заявив депутат.

Зокрема, за ініціативи Михайла Імберовського вдалося допомогти з електрифікацією земельних ділянок, які виділили для бійців АТО.

«Така проблема існує, по всій області і навіть у Луцьку. Зараз ми пропонуємо системне вирішення цієї проблеми, ми намагаємось напрацювати схему як нам краще допомогти учасникам АТО електрифікувати свої будинки, і щоб при цьому вони не несли затрат, а якомога більше коштів залучити з бюджету чи Фонду регіонального розвитку».

Окрім цього Михайло Імберовський забезпечив закупівлю електрокардіографа HOLTER для Волинського обласного госпіталю ветеранів війни. Окрім того, депутат намагається вирішити питання завершення ремонту цього приміщення.

Водночас депутат сприяв виділенню матеріальної допомоги на лікування учасника АТО, інваліда війни Олега Твердохліба.

«На моє звернення було виділено 400 тисяч гривень на лікування Олега Твердохліба, який перебуваючи на фронті не мав можливості пролікуватися, а тепер захворів на рак».

Вдалося вивчити і напрацювати механізм щодо електрифікаці земельних ділянок, які виділили для учасників АТО.

Велику увагу депутат приділяє й навчальним закладам. Зокрема, нещодавно він «вибив» гроші для будівництва школи в селі Любохини, яку відвідує чимало дітей. Наразі роботи відновилися, вже збудовано та перекрито панелями другий поверх.

Водночас, спільно з командою депутатів Луцькради Михайло Імберовський піднімав питання добудови школи №27 у Луцьку.

Щодо роботи у бюджетній комісії Волиньради обранець громади пояснює це тим, що знає кілька способів, як можна примножити надходження до бюджету.

«Я обрав для себе роботу в бюджетній комісії для того, аби контролювати ефективність їх використання та контролювати ті види діяльності, які нам допомагають заробляти – це комунальні підприємства, це оренда. За 5 років від оренди комунального майна область отримала всього 6 мільйонів гривень. Наступного року ми будемо намагатись цю цифру подвоїти, а то й потроїти», - пояснив депутат.

Та наголосив, що саме за його вимогою було створено реєстр комунального майна, який уже оприлюднений на сайті Волиньради.

Не оминув увагою Михайло Імберовський і проблему з екстреною медичною допомогою у Старовижівському районі, де катастрофічно не вистачає транспорту. А тому депутат активно працює з колегами району в питанні реорганізації місцевих лікарень у амбулаторії сімейної медицини,адже на забезпечення функціонування лікарень постійно не вистачає коштів.

На прохання жителів селища Мар’янівка та Княгининок вирішено можливість розробки проектно-кошторисної документації очисних споруд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нещодавно Єгор Соболєв розповідав нам про громадській контроль, корупцію та моніторинг декларацій. З огляду на вказане, дуже хочеться щоб Вашу ініціативу з поліграфам 'дитектором брехні' підтримала секретар Луцької міськради - мільйонерша Вусенко Ю.В. Може і без детектора пояснити свої статки....
Відповісти
Останні новини
Звіт Михайла Імберовського: бюджет, ремонти та допомога атошникам
05 грудень, 2016, 18:47