На Волині від вакцини паралізувало двох дітей, - ЗМІ

На Волині від вакцини паралізувало двох дітей, - ЗМІ
У Любомлі два тижні тому у багатодітній сім’ї, за словами місцевого жителя, постраждало двоє малолітніх дітей.

Після введення вакцини від поліомієліту, дівчатка перестали ходити. У медустанові спростовують цей факт, - повідомляє Кордон із посиланням на власні джерела.

Так, за інформацією інсайдера видання, дві його племінниці вже понад 12 діб не можуть відійти від наслідків щеплення.

«Одна дівчинка накульгує, інша взагалі не могла ходити. Лікарі казали, що то побічна дія й має все пройти за два дні. Але симптоми не минули й через 9 діб. Правда, зараз обидві дитини вже відчувають кінцівки й можуть повільно рухатись самостійно. Батьки возили їх на масажі», – запевнив у телефонному режимі чоловік.

З одного боку, ризик ураження страшною хворобою – поліомієлітом, у інший спосіб, окрім щеплення, попередити не можна. Та батьки все ж вагаються, чи не нашкодить ця вакцина їх нащадкам.

«До нас протягом останніх тижнів ніхто з батьків з такими проблемами не звертався. Навіть, якщо щось таке й було, то до нас з причин побічної реакції вакцини ніхто не приходив», – наголосив генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

Поки, окрім нещодавнього випадку в селищі Головне, жодних прикрих моментів щодо вакцинації в районі не траплялось. Більше того, навіть у ситуації зі смертю головенського підлітка, не доведено й досі, що це саме наслідки щеплення. Тож боятися вакцинації батькам не варто, запевняє Володимир Дибель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що меле той "Кордон"?! Є результати експертиз, доведено, що це саме від вакцин, чи дешевого піару захотілось?!
Відповісти
Закупили неякісну, дешеву вакцину і масово тепер втюхують нашим діткам!Як це так щоб були такі побічні дії після вакцинації.Це не одиничний випадок такий, просто хтось із дітей трошки легше це переніс, хтось важче.Така вакцина робиться декілька разів через певний період (в нас вже остання, ревакцинація має бути)і чомусь тільки за цю відразу попереджають про побічні дії не притаманні попереднім аналогічним вакцинам.Якщо вона не якісна, то про який захист від хвороби може йти мова?????
Відповісти
Хто виробник вакцини, який номер партії, який лікар проводив огляд дітей перед вакцинацією?? Стаття написана у форматі "баба бабі розказала"... якщо немаєте достатньо інформацію то краще не пишіть взагалі ніж отаке!
Відповісти
Вакцина скрізь одна, лише в приватних клініках можна зробити Бельгійську!
Відповісти
от для чого залякувати людей які вже й так добре налякані.страшно робити вакцинацію-та ще страшніше не робити , при такій кількості відмовників як зараз повернеться і поліомієліт і дифтерія наслідки будуть сташними це буде не одна дитина а сотні.раджу всім батькам купити книжку Мікробіологія вірусологія з основами імунології.що б знати що до чого і звідки
Відповісти
Вакцина від поліомеліту зараз у поліклініках теж бельгійська! Інша справа вакцина АКДП виробник Індія від якої діткам дійсно відбирає ніжки... але в статті мова саме про вакцину від поліомеліту.
Відповісти
В Ковелі теж від вакцини паралізували декілька дітей після щеплення. Але медицина цей факт не поширює. В дитячих садочках про "наслідки " щеплення медсестри замовчують і забороняють вихователям про це говорити.
Відповісти
Коли ми викликали лікаря з невідкладної, у зв'язку з тим що малюк перестав ходити після вакцини, він також сказав що таких випадків не було. Дитина три дні лежала у ліжку з температурою та скаргами на болі у ніжках. Я проста мама яка бажає своїй дитині добра, дізналась про ці випадки після введення вакцини. Робили щеплення в Луцькій поліклініці біля Цуму. Тваринам які закупили вакцину, бажаю відчути на собі наслідки!!
Відповісти
Останні новини
На Волині від вакцини паралізувало двох дітей, - ЗМІ
05 грудень, 2016, 22:32