РДА на Волині не заплатила 1,4 мільйона за шкільні вікна, а поклала гроші у банк

РДА на Волині не заплатила 1,4 мільйона за шкільні вікна, а поклала гроші у банк
Депутати обласної ради вимагають пояснень, чому Луцька РДА не освоїла виділені кошти, а тримає їх на банківському рахунку.

Про це стало відомо під час позачергової, 9 сесії Волинської обласної ради, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Депутат обласної ради Юрій Цейко звернувся із запитом до голові Волинської ОДА, у якому звернув увагу на негативні тенденції з використанням бюджетних коштів у Луцькому районі.

«Район є одним з найбільш бюджетоутворюючих, але використання коштів незадовільне. Депутати райради 22 квітня цього року виділили 1,7 мільйона гривень на заміну та встановлення метало-пластикових вікон у школах району.

У травні виділили ще 1,4 мільйона. Але досі в школах не замінили жодного вікна, а кошти лежать на депозитних рахунках. Тим часом у школах порушується температурний режим», - повідомив Юрій Цейко.

З його слів, у районі є низка нагальних потреб: заміна котлів, вікон, утеплення фасадів, будівництво та ремонт доріг, відкриття додаткових груп для дошкільнят, забезпечення ФАПів та амбулаторій обладнанням, але більше 30 мільйонів коштів районного бюджету, - досі на депозитах. Тож він просить пояснити чому кошти досі не використовуються за призначенням. Депутати підтримали запит колеги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" Весільні " ,- заказні РЕВІЗОРИ , скільки Вам за такі ревізії заплатили ? Скільки заплатять за ту , що Ви проводите нині ? ... За період керування в управлінні ОіН та ЛВПУ бариг ... неодноразово проводились ревізійні перевірки . В державному закладі зовсім непомітно через шаловливі ручки ревізуючих і бариг подільників , як вода скрізь пальці ... проходили потоки державних , батьківських , учнівських , спонсорських коштів . Ревізори не помітили що з училища в гаражі , на дачі , в бані , на маєтки керівних злодіїв помандрували : автомобілі , котли кубові з нержавіючої сталі , вагони матеріалів , верстати , станки , аудіо та відео техніка , музикальна та кіно - фото апаратура , електро обладнання , меблі ... мільйони готівки ... години "перли і пруть" та так , що за невичитку - за нульовий навчальний процес... скоро будуть закривати зарплату : двірникам , і не третім особам ,тех.працівникам та кухаркам , охоронцям . Бо так робили і проходило . Прокотить і нині ! ? До НАБУ , Головного слідчого управління ...
Відповісти
Останні новини
РДА на Волині не заплатила 1,4 мільйона за шкільні вікна, а поклала гроші у банк
06 грудень, 2016, 03:03