«Діти Небесного Легіону – за місяць до свята», - волонтерський проект

«Діти Небесного Легіону  – за місяць до свята», - волонтерський проект
На Волині стартував новий унікальний волонтерський проект «Діти Небесного Легіону– за місяць до свята».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

І вже наразі є перший учасник - Таня Шилік, котра мріє про кольоровий принтер.

"Долучитися до підтримки дітей Героїв, загиблих у зоні АТО, тепер стане ще легше! Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) запускає новий проект під назвою "ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ – за місяць до свята». Його мета – привернути увагу громадськості до дітей Героїв, які через війну втратили своїх батьків, а також дізнатись про їхні потреби, проблеми, мрії, аби спільними зусиллями й по мірі можливості завчасно підготувати подарунок дитині чи реалізувати якесь бажання.

За місяць до Дня народження дитини у ФБ-спільноті проекту публікуватиметься історія про неї, а також її побажання щодо подарунків на це свято. Це дасть змогу волинянам, місцевим патріотам і підприємцям, нашим друзям і партнерам, а також представникам діаспори долучитися матеріально до здійснення дитячих мрій і задоволення першочергових потреб в даній родині.

Ми не можемо гарантувати, що омріяний подарунок для дитини буде реалізований упродовж місяця на 100%, але ми сподіваємось, що лише спільними зусиллями постараємось втілити в життя найзаповітніші бажання дітей, у кого війна забрала безтурботне майбутнє за батьківськими плечима.
Розпочинаючи цей проект, ми плекаємо надії на реалізацію не лише його безпосередньої мети – подарунка для дитини на День народження, а й на значно глибші та серйозніші цілі. Хотілося б сподіватися, що історії про життєві реалії дітей Героїв, які ми будемо описувати, допоможуть цим знедоленим родинам знайти нових друзів, віддані споріднені душі. Було б чудово, якщо хтось зможе підтримати у майбутньому такі сім’ї не тільки морально, але хоч почасти й фінансово.

У коментарях під основним постом кожної статті про дитину та її сім’ю на сторінці даної ініціативи від МдС – усі бажаючі зможуть домовлятися про те, хто який подарунок робитиме дитині, або на яку часткову співучасть у придбанні цього подарунку погоджується. Також можна буде просто фінансово допомогти сім’ї, звернувшись до координаторів та отримавши банківські реквізити родини; дізнатися розміри взуття та одягу чи просто надіслати привітальну листівку на згадку.
Давайте подбаємо про незабутні Дні народження дітей наших полеглих Героїв разом!", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до проекту долучається Рошен? Кожному - чоколяду.
Відповісти
Перед вами декларації наших злодіїв при владі спочатку зробіть рейд по їхніх вовчих берлогах.
І не позортеся зі скриньками на вулиці збираючи по 1 гривні.
ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ До ДІТЕЙ СКОТИНЯК!!!!
Відповісти
Останні новини
«Діти Небесного Легіону – за місяць до свята», - волонтерський проект
06 грудень, 2016, 10:56