Завдяки ПриватБанку доступне якісне паливо зі знижкою на «Аветрі»*

Завдяки ПриватБанку доступне якісне паливо зі знижкою на  «Аветрі»*
Напередодні новорічних свят компанія, яка на ринку нафтопродуктів працює понад 10 років, для водіїв має гарну новину. Окрім бездоганного сервісу, високоякісних продуктів і точності наливу на автозаправках "Аветри" є й 1% знижки Бонус Плюс.

Із карткою ПриватБанку можна не тільки купувати за найнижчими цінами, а ще й отримувати за це бонуси на сайтах-партнерів програми лояльності “Бонус Плюс”.

Товариство “Аветра” - теж долучилося до унікальної банківської програми, тому водіям буде приємніше мандрувати зі знижкою, а особливо на новорічно-різдвяні свята, - додає керівник напрямку розвитку програми «Бонус Плюс» Північно-Західного РУ ПриватБанку Вадим Стасюк, - на Волині майже 1900 партнерів програми «Бонус Плюс» мають унікальну можливість самостійно керувати розмірами та термінами дії персональних бонусів”.

Подорож робить хорошу людину кращою, а найкращий відпочинок, як відомо, це зміна діяльності. Тому мандруючи на автівці з бонусами, цікавіше та приємніше.

“Товариство "Аветра" розпочинало свою діяльність в 2005 році з будівництва і відкриття єдиної на той час на західній Україні приватної автомобільної газонаповнюючої компресорної станції (АГНКС). На ринку нафтопродуктів наша компанія успішно працює з 2006 року. За цей невеликий період ми придбали і побудували 11 АЗК, які сьогодні працюють під торговою маркою "Аветра". Для наших клієнтів пропонуємо багато цікавих акцій та новинок, - директор Олександр Семеніхін.

Свято можна робити для себе щодня - з радістю витрачати персональні додаткові бонуси. “Бонус Плюс” - це загальнонаціональна програма лояльності для торгових точок, що приймають до оплати пластикові картки. В магазинах і супермаркетах, бутіках і торгових центрах на всіх, хто зареєстрований на сайті акційних пропозицій чекають гарні знижки та приємні сюрпризи.

Підключення та участь у програмі - безкоштовні. Купувати зі знижкою максимум до 20% можна товари для дітей та дому, засоби для зовнішнього вигляду та здоров’я, а також електроніку й транспортні засоби. Доволі зручно розраховуватися і в ресторанах, і кафе, готелях, і автозаправках.

Варто знати, що не потрібно шукати та чекати знижки - з мобільним додатком “Бонус Плюс” можна отримувати бонуси за шопінг. Словом, зручно, приємно та комфортно, а головне легко все контролювати, бо можна безплатно собі завантажити з Google Play і App Store мобільний додаток “Бонус Плюс”. Використовуючи бонуси, клієнти також охоче витрачають власні та кредитні кошти.

Довідково: Увесь каталог партнерів “Бонус Плюс”, а їх майже 150 тисяч, тепер доступний у Вашому смартфоні. Програмою лояльності “Бонус Плюс” користується більше 20 тисяч клієнтів. На бонусних рахунках клієнтів ПриватБанку - більше 370 мільйонів. Де б Ви не були, можете завжди легко знайти адреси партнерів програми, щоб оплатити покупки або послуги бонусами, будете в курсі акцій і спеціальних пропозицій від партнерів програми “Бонус Плюс”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Завдяки ПриватБанку доступне якісне паливо зі знижкою на «Аветрі»*
06 грудень, 2016, 13:09