Дерева залишаться, – Романюк про ремонт проспекту Волі

Дерева залишаться, – Романюк про ремонт проспекту Волі
При реконструкції проспекту Волі зелені насадження залишаться, окрім тих, які за віком потрібно забрати.

Про це розповів луцький міський голова Микола Романюк в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу.

«Щодо проспекту Волі, то до перетину з вулицею Чехова у нас повністю є проект. Розширення не буде, дерева у більшості залишаються, крім тих, які за віком вже потрібно забрати. Буде тротуар із бруківки і покриття з облаштуванням відпочинкових зон навколо проспекту Волі. І далі продовжуємо роботу над проектом до Київського майдану», – зазначив він.

Хоча, за словами міського голови, на його думку, проспект краще було би розширити.

«Як на мене, і такий, і такий варіант можливий. Безперечно, краще було б розширити проспект Волі. Саме розширення зачіпало б низку дерев, які потрібно було б забирати. У нас люди дуже проти зрізання дерев. І це правильно, але через років десять вони самі попадають і їх треба буде замінити на інші дерева, що ми й робимо зараз на вулиці Лесі Українки. На весну різниця буде помітна: між тими, що не дали зрізати під певну політичну акцію, і тими, які зараз висаджують», – переконаний Романюк.

«І те, що буквально до снігу висаджували кущі, – це завдяки тому, що майже місяць департаменту житлово-комунального господарства не давали працювати по реконструкції вулиці Лесі Українки, де величезні проблеми зі зливовою каналізацією та іншим», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100% що треба розширяти Волі бо в там непроїхати і неперейти безпечно. активісти нерозуміють що покращиться із-за розширення вулиці безпека дорожнього руху. а дерева це непроблема можна і нові понаджувати після реконструкції.
Відповісти