Романюк хоче багатоповерхову парковку в Луцьку

Романюк хоче багатоповерхову парковку в Луцьку
Багатоповерхова парковка змогла би частково вирішити проблему з паркуванням у місті, – переконаний міський голова Микола Романюк.

Про це він розповів в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу.

«Якби був якийсь інвестор, який був би готовий побудувати багатоповерхову парковку, ми обов’язково знайшли би місце для неї. Але вона дуже дороговартісна», – зазначив Романюк.

Міський голова розповів, що зараз працюють над розробкою схеми дорожнього руху в місті. «Ми зараз схему дорожнього руху будемо десь замовляти. Але все відбуватиметься не так швидко, і це дуже дороговартісний проект. Ми будемо робити так звані кишені. Навіть на проспекті Волі в новому проекті вони є», – каже він.

«У міру можливого там, де є змога облаштувати парковки, їх будемо облаштовувати. На вулиці Глушець біля парку вона вирішить частково проблему: приїхав, пішов у центр міста. Хоча в нас люди хочуть під’їхати під самий магазин і поставити там автомобіль. На жаль, ця проблема є і в інших містах, а не тільки в Луцьку», – підсумував Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас завжди: якби не якби, то було би якби... Хочу іграшку!
Відповісти
Навіть якби знайшли кошти і спромоглися щось подібне побудувати, то, впевнений, така б іграшка стояла б порожньою до повного руйнування. Справа не лише в дороговизні будівництва, а й у високій ціні за парковку. Навіть у Києві подібні монстри стоять порожні оскільки нема охочих платити такі гроші ще з великими клопотами. Бо поставити і взяти машину з такої парковки загайно. Романюк не думає, коли пропонує такі речі.
Відповісти
Останні новини
Романюк хоче багатоповерхову парковку в Луцьку
06 грудень, 2016, 15:49