Голова РДА, якого зловили на хабарі, повернеться до роботи

Голова РДА, якого зловили на хабарі, повернеться до роботи
У справі колишнього голови Ратнівської райдержадміністрації Валерія Трикоша (на фото), якого правоохоронці звинуватили в хабарництві, вже «все в порядку»: найближчим часом він повернеться до роботи в обласному апараті виконавчої влади.

Про це 11 жовтня розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук, повідомляють Волинські Новини.

З його слів, нині у справі Валерія Трикоша «все в порядку». І, оскільки екс-посадовець - досвідчений фахівець, губернатор збирається віднайти йому нову роботу. Мовляв, такими кадрами не можна «розкидатися».

Нагадаємо, за версією МВС, голова Ратнівської РДА, депутат облради Валерій Трикош вимагав від приватної особи хабара обсягом 50 тисяч доларів за виділення земельної ділянки площею 2 гектари для ведення сільського господарства. Голову РДА затримали під час отримання частини хабара обсягом 25 тисяч доларів.

А вже 17 травня Янукович звільнив Трикоша з посади голови Ратнівської РДА за порушення присяги держслужбовця.

До слова, пригадав Клімчук і про те, що до роботи повернувся начальник регіонального управління Держекоінспеції Анатолій Гетьманчук, якого теж звинувачували у хабарництві, але справу закрили через відсутність складу злочину.

А насамкінець губернатор зауважив, що «все нормально відбувається» у розгляді справи, яку порушили щодо депутата Луцької райради, начальника відділу освіти РДА Миколи Тарасенка, якому інкримінують службову недбалість, в результаті якої державі заподіяно збитки обсягом 117,6 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всех взяточников под Борисово крыло.
Відповісти
КАПЕЦ!!!!!
Відповісти
Останні новини
Голова РДА, якого зловили на хабарі, повернеться до роботи
12 жовтень, 2012, 14:03