«Волиньбаскет» звернувся до уболівальників за допомогою

«Волиньбаскет» звернувся до уболівальників за допомогою
Луцький "Волиньбаскет" звернувся до своїх уболівальників з проханням про допомогу.

Раніше клуб повідомляв про скрутне фінансове становище, яке загрожує достроковим припиненням боротьби в Суперлізі Парі-Матч, - йдеться на сайті Федерації баскетболу.

З метою збереження участі БК "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч в сезоні-2016/17 створено благодійний фонд, який також опікуватиметься підтримкою всього волинського баскетболу.

У зв’язку з цим клуб просить небайдужих надати посильну благодійну фінансову допомогу для необхідного дофінансування участі команди "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч сезону-2016/17, а також для збереження існуючої інфраструктури клубу та примноження результатів та успіхів волинян у сфері баскетболу.

Своєю чергою, клуб "Волиньбаскет" зобов'язується усіма можливими засобами пропагувати діяльність своїх спонсорів та партнерів, брати участь у популяризації їх товарів та послуг, наголошувати на їх активній участі в усіх справах клубу або окремих спортсменів.

Клуб є неприбутковою громадською організацією і всі залучені ресурси йдуть виключно на підтримку дорослої та юнацьких команд та розвиток баскетболу на Волині.

У клубі сподіваються, що небайдужі прихильники допоможуть "Волиньбаскету" гідно представити Волинь на спортивних майданчиках України.

Платіжні реквізити БО "Благодійний фонд підтримки волинського баскетболу "Волиньбаскет":

р/р 26009055520002
в ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО 303440
ЄДРПОУ 40745668

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Припиняє то припиняє, скільки можна вже лякати їжака голою ... Волині потрібно дійсно амбіційна команда, а не зборисько заробітчан. Ходять пішки по майданчику, ще й собачаться між собою. Молодь взагалі не прагне якогось прогресу і перспективу.Одним словом -що небудь ( одне рятує - ставки в конторі)...
Відповісти
Останні новини
«Волиньбаскет» звернувся до уболівальників за допомогою
06 грудень, 2016, 16:00