Субсидіями зарплату не даси, - Романюк

Субсидіями зарплату не даси, - Романюк
Одна із найбільших проблем ДКП «Луцьктепло» у тому, що дедалі більше городян отримують субсидії.

Про це в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу заявив мер Микола Романюк.

«У нас сьогодні на підприємстві є проблема – все більше лучан отримують субсидії. А субсидії – це, перепрошую, не живі гроші: це певний взаємозалік, який проводиться на рівні держави між енергопостачальними структурами, тобто система обленерго, чи «Нафтогаз», сьогодні вже й «Волиньгаз» готовий субсидії брати. А живих грошей на рахунок підприємства не надходить», - заявив мер.

Романюк також зазначив: «А субсидіями заробітну плату не виплатиш, за субсидію труби не купиш, за транспортування газу не розрахуєшся. І якраз зараз виникає ця проблема: субсидій більшає, живих грошей меншає. Ця проблема постає по всій Україні, і як вона буде вирішуватися, мені важко сказати».

«Я розмовляв із керівником «Луцькводоканалу». Він каже, що в нього вже – до 70 % субсидій. А йому треба живі гроші на зарплату, йому треба гроші, бо трубу прорвало, йому треба купити пальне для автомобілів, які обслуговують місто і так далі», - додав міський голова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А водкоканалу поменше красти треба
Відповісти
Типу нам зарплати платять космічні і ми субсидії від хорошого життя беремо..
Відповісти
А не потрібно було тим "розумникам"в Києві субсидіями розкидатись. Краще б ціну не піднімали на комуналку,Тоді б і населення на багато більше грошей платило б за ком.послуги. А зараз з такими тарифами кожна сім'я малозабезпечена і потребує субсидії.
Відповісти
Це тільки початок.Неплатежі будуть просто руйнувати "комуналку"та що залишилась.А люди не отримавши зарплату звільнятимуться,Польша приймає всіх.А вже прийняли Закон-3200 мінімалка.Буде веселуха.
Відповісти
Останні новини
Субсидіями зарплату не даси, - Романюк
06 грудень, 2016, 18:37