Княгининівську голову зловили на брехні. Та каже, що це «маніпуляція»

Княгининівську голову зловили на брехні. Та каже, що це «маніпуляція»
Княгининівська сільська голова Олена Твердохліб (на фото), яка балотується на голову Княгининівської об'єднаної громади, змінила думку щодо зведення сміттєспалювальної печі, але не визнала це. Натомість звинуватила журналістів у тенденційній подачі інформації.

Про це йдеться в дописі головного редактора Громадського.Волинь Оксани Петрук у Facebook.

"у липні цього року під час громадських слухань щодо встановлення поблизу Брищенського сміттєзвалища печі зі спалювання небезпечних відходів, переконувала людей, що треба "дати попрацювати" підприємцю, а тоді вже ставити до нього претензії", - нагадала вона.

"У неділю під час дебатів між кандидатами на посаду голови ОТГ вона говорила, що вона за будівництво сміттєпереробного заводу, але проти печі. При цьому вона привселюдно звинуватила мене і Олексій Стаднюк (авторів програми «Були на селі») у тому, що ми, цитую "методом обрізання" подали її пряму мову в передачі так, як нам було потрібно", - додала Оксана Петрук.

Також вона опублікувала відео з обома виступами Олени Твердохліб.



"Вважаю таку заяву нечесною щодо мене і Олексія. Пані Олено, не личить лідеру громади публічно говорити неправду і безпідставно лити бруд на людей. Ви зараз, напевне, скажете, що ми знову щось намонтували. Але переслухайте кожне слово, сказане вами у липні", - висловилася журналістка.

"Окрім того, наголошую, у липні про вибори в Княгининівській ОТГ знали тільки ви і тільки ви повинні були б думати, яка позиція по сміттєзвалищу буде для вас політично вигідною. Коректно і правильно було б просто признатися, що ви змінили думку, бо того вимагає ваша громада. Але ж ні... Ліпше списати все на журналістів... Мені прикро за вас...." - завершила вона допис.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось її морда не викликає довіри. Слизька баба. На одному місці не візьмеш, треба перетягувати з місця на місце.
Відповісти
Шановні не треба плести дурниці, вибори завжди були брудними то не секрет ні для кого, я жителька Княгининка і хочу сказати що наша нинішня голова нормальний керівник ми лише в цій каденції відчули що влада думає за людей щоб громаді жилось краще, таке враження що Вона мішає дармоїдам, ви в шоці від того що ще є такі які готові закачати рукава і трудитись на благо УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!
Відповісти
Обнюхалася укропом?
Відповісти
Вона за рік зробила для громади більше ніж попередній голова за весь період "сидіння на троні"
Відповісти
Та скільки вже можна про неї писати??? навколо Луцька ще багато сільських рад, чому про них не згадуєте???
Відповісти
Шановна Оксана Петрук.Стільки багато зроблено нашою Оленою.Невже для Вас,журналіста,так необхідно висвітлювати і вишукувати одні негативи.Адже позиція Олени відома:щоб краще жилося в селі! Ащо для Вас основне? Написати гадості на чиєсь замовлення? Прикро.
Відповісти
Волиньпост - відстаньте від нашої голови, заробляйте гроші чесно.
Відповісти
Навіть дурню вже відомо, що ця стаття заказна! Прикро, що залишилось так мало думаючих людей, особливо журналістів? Скільки ще ці "недописаки" будуть продаватись? Чи можете Ви нешановна пані Петрук назвати хоч одну людину, яка за такий короткий період зробила стільки для села? Займіться краще власним особистим життям, от воно у вас точно брехливе? Чи хочете це обговорити привселюдно в коментарях?
Відповісти
Оксана одна з небагатьох дійсно чесних і незалежних журналістом. Не позортесь, аноніми
Відповісти
Я була присутня і там і там не знаю скільки вона зробила але брихуха ще та
Відповісти
Останні новини
Княгининівську голову зловили на брехні. Та каже, що це «маніпуляція»
06 грудень, 2016, 23:12