Волинська чиновниця поскаржилася до поліції на журналістів

Волинська чиновниця поскаржилася до поліції на журналістів
Начальник відділу культури Рожищенської РДА Тетяна Новосад звернулася до поліції із заявою на редакцію видання «Район. Рожище».

Про це пише Ірина Новосад на шпальтах Район. Рожище.

Видання опублікувало інформацію, що Тетяна Новосад – колишня представниця Партії регіонів. Натомість чиновниця стверджує, що інформація про її причетність до ПР неправдива.

У своїй заяві до поліції Новосад зазначає, що викладена інформація «причинила їй моральну шкоду» та не йде на користь діловому клімату у колективі.

Водночас видання опублікувало документи, які таки свідчать про причетність Тетяни Новосад до Партії регіонів. Серед них – і її підпис у відомості про сплату членських внесків.

«Очевидно, що Тетяні Новосад не може сподобатися публікація, у якій без прикрас йдеться про те, як пані була частиною партії, що привела нашу країну до війни та економічної кризи. Пані Тетяно, звертаємось до вас: якщо ви бажаєте висловити свою думку з приводу цієї ситуації, то ви завжди можете використати право на відповідь, як це передбачено законом. Якщо ви на 100% впевнені у власній правоті й у тому, що наша інформація неправдива, то ми пропонуємо вам перевести цю дискусію у публічну площину – на сторінки нашого інтернет-видання. За таких умов, усі читачі сайту зможуть оцінити адекватність ваших і наших аргументів», - зазначила у публікації керівник мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua Ірина Новосад.


Довідково:

Після поразки режиму Януковича Тетяна Новосад у березні 2015 року її стала керівником первинної організації політичної партії «УДАР» у місті Рожище.

Ця політична сила ввійшла до БПП. На сайті ЦВК зазначено, що Тетяна Новосад стала депутатом Рожищенської райради.

Також у відкритих джерелах можна знайти інформацію й про те, що Тетяна Новосад успішно пройшла люстраційну перевірку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сорі, я не читаю район. рожище. якби чиновниця не зверталася б в поліцію, то й ВП не написав би про це. Тепер через дурість регіоналки про її партійність довідалося значно більше людей.
Відповісти
то не оправдовуйся. а так однозначно винна)))
Відповісти
Я нє такая, я жду трамвая
Відповісти
Останні новини
Волинська чиновниця поскаржилася до поліції на журналістів
07 грудень, 2016, 15:14