Заарештували жінку, яка заморила голодом сина

Заарештували жінку, яка заморила голодом сина
Голосіївський районний суд Києва заарештував на 60 діб жінку, яка на дев'ять днів залишила своїх маленьких дітей зачиненими у квартирі.

Про це повідомила в Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, - пише Еспресо.TV

«За клопотанням Київської місцевої прокуратури N1 горе-матір, яка залишила своїх маленьких дітей на призволяще в квартирі, заарештовано на 60 днів», - написала речник прокуратури.

Максимець зауважила, що жінку заарештовано без права на заставу.

Нагадаємо, У Києві 20-річна дівчина пішла розважатись з коханцем, залишивши без нагляду на 9 днів однорічного сина та дворічну доньку. Згодом вона виявила свого однорічного сина мертвим, а її дворічна донька перебувала в непритомному стані.

Зачинених у квартирі дітей чули сусіди, а бабуся приносила їм їжу, але не змогла потрапити в приміщення. Омбудсмен заявив, що сусіди навіть викликали поліцію, але на прохання двері ніхто не відчинив, і поліція поїхала.

Дівчинці, яка дивом вижила після того, як мати залишила її і однорічного брата самих в квартирі на дев'ять днів, шукатимуть нову родину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інцидент
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не поліція А ГРЬОБАНІ І КОНЧЕНІ ІМПОТЕНТИ да мать вашу вас сусіди викликали бо діти напевно криком кричать да беріть трьох понятих участкового представника служби у справах дітей тай виламуйте на...р двері цеж діти і тут полюбє проникнення з метою зберигти життя А ВОНИ ПРОСТО ПОЇХАЛИ УРОДИ КОНЧЕНІ СТАРІ МУСОРА БУЛИ КРАЩІ ЗА ЦИХ ІДІОТІВ НЕДОУЧОК.
Відповісти
на 60 діб?? це абсурд , дитина померла через те, що вона її залишила, а її садять всього навсього на 60 діб
Відповісти
Прибив би таких мамаш- гультяйок,якого милого заводила дітей,якщо п...да хоче десь сунутись з дому? В мене є одна сусідка ,вроді не малолєтка,років з 45 напевно ще й штунда-бабтістка,так в неї 5 дітей,правда двоє вже дорослі повнолітні самостійні,то в тої сусідки тії діти постійно самі на собі полишені,то полуголодні ходять, то по рєльсам самі тиняються,прямо там де поїзд їде. Всі сусіди про це шепчуться,а тій сусідці пох...р,їй аби дома не сидіти,ноги весь час іі десь волочать. Тепер буду службу визивати в справах дітей,як буду бачити тих дівчаток самих,бо ж блін самі діти по рельсах шастають. Не буду байдужим,як ті сусіди цих діток.
Відповісти
Нова поліція спрацювала професійно, верніть міліцію!!!
Відповісти
60 діб це запобіжний захід тобто простими словами її поки йде слідство досудове будуть тримати в сізо через 60 діб знову буде обиратись запобіжний засіб не плутайте запобіжний засіб тобто НА ПЕРІОД СЛІДСТВА І ВИРОК ЯК РЕЗУЛЬТАТ СЛІДСТА
Відповісти
Останні новини
Заарештували жінку, яка заморила голодом сина
07 грудень, 2016, 23:02