У Луцьку - «дупопад». Комунальники кажуть, що працюють

У Луцьку - «дупопад». Комунальники кажуть, що працюють
У Луцьку пішоходів попереджують про дуже слизькі тротуари.

8 грудня зранку соцмережі зарясніли повідомленнями про "дупопад".

Лучани попереджали про те, що частина тротуарів у місті дуже слизька. Мовляв, у ніч з 7-го на 8-е пішов дощ і за ніч опади схопив мороз, після чого дорогу і тротуари покрила льодова кірка.

Крім того складною залишається дорожня ситуації. Водії попереджають колег, аби вони їхали повільно, бо деякі вулиці теж вкриті льодом.

"Шановні колеги автомобілісти. Будьте обережні. Дуже складна і нетипова ситуація. Вночі тепмература була -10 °С. Проте різко піднялась і падає дощ на холодний асфальт і утворюється лід", - повідомив директор департаменту інфраструктури ОДА Іван Мирка.

Як пише видання 0332.ua, заступник начальника департаменту ЖКП Луцької міськради Микола Осіюк пообіцяв, що «через півтори-дві години – очисні роботи будуть проведені».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дупопад то мяко кажучи, то льодяний апокаліпсис. Посипаних ділянок не зустрічав. Трамвпункт напевно переповнений буде. Комунальники в свому репертуарі, хоть прогноз ще пару днів назад за таке попереджував.
Відповісти
А давайте заборонимо чиновникам міськради користуватися в зимовий період службовими та власними авто в робочий час, хай спробують поїздити громадським транспортом і походити пішки, насолоджуючись результатами своєї "роботи". Сніг треба ЧИСТИТИ на тротуарах, ідійоти, а не ПОСИПАТИ. На хвіст солі собі хай насиплють!
Відповісти
Микола Осіюк обіцяти добре навчений
Відповісти
При всіх за і проти але комунальники з іншого тіста? В них машини теж не можуть їхати по такій погоді, а ЖЕКівці теж живі люди і їм слизько теж ходити і посипати, як можуть - так і роблять! А ви що зробили, все манни чекаєте?!
Відповісти
ну ситуація дійсно нетипова, досить нетипова....це вперше таке на Волині. Зазвичай взимку в нашому регіоні температура повітря - +10 - + 15 градусів. А тут раптом сніг - та ще й в грудні!!!! і в прогнозі погоди написали ще за тиждень - що буде така ожеледиця. Просто зараз наш мер зайнятий питаннями куди поїхати відпочити на свята - то він, як Добкін - вибирає собі курорт...ну просто не заходив на сайти погодні... ну...з ким не буває... ЗА-ВТИ-КАВ!!
Відповісти
Якби зранку біля ДЮСШ не було посипано - то в центр я б не виїхав.
Відповісти
Комунальник и мають працювати -посипати тротуари з самого ранку!!!!! А не спати!! Таке ж не буває кожен день. З 6 ранку вонимали б посипати а то люди летять і травмуються!!!!Влада не спіть а робіть щось!!!!
Відповісти
Шановні мої. Скажіть чому тротуари польського Любліна чисті, а в Луцьку засніжені і втоптаний сніг? Напевно тому, що за бездіяльність луцька мерія з депутатами жодного разу не понесли кримінальну відповідальність. Тут напрошується питання, а що нема кому занятись. Та ніби і є структури типу МВС, СБУ та прокуратура. Суцільна корупція!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - «дупопад». Комунальники кажуть, що працюють
08 грудень, 2016, 09:27