Від Шацька до Нововолинська: в області панує «дупопад»

Від Шацька до Нововолинська: в області панує «дупопад»
Через екстремальні погодні перепади на Волині дороги перетворилися на каток. Через це страждають і водії, і пішоходи.

За даними видання Район. Шацьк, на ранок четверга, 8 грудня, дороги та тротуари селища Шацьк вкрилися льодом. До цього призвело коливання температури повітря: вночі термометри показували мінус 10 градусів, а на ранок пішов дощ.

Ще о 09.00 дороги селища ще не були посипані піском. З посипанням тротуарів селищні комунальники спрацювали оперативніше – в ранкову годину пік можна було шачанам спокійно дійти до роботи і відвести дітей у дитсадок.

«Дороги мають посипати дорожники, в наші ж обов’язки входить посипання тротуарів. З цим ми справилися. З понеділка на нашу вантажівку будуть встановлювати спеціальне обладнання для посипання доріг, тому думаємо, що до наступного катаклізму на дорогах ми будемо краще підготовлені», - відзначив керівник комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль.

Решта вулиць селища схожі на катки. Зі слів жительки Шацька, їй з великими труднощами вдалося відвезти дитину до школи, розвернутися і виїхати на центральну трасу: «Автомобіль відмовлявся слухатися, інертно котився по льоду. Дякувати Богу, що в ранкову пору було мало машин».

Не краща ситуація і в Нововолинську. Як пише «Буг», вранці 8 грудня на нововолинських дорогах та тротуарах спостерігається ожеледиця. Станом на 09:00 ранку тротуари ще не були посипані піском.

Люди намагаються ходити не по середині дороги, а збоку, «однією ногою на снігу», аби не впасти. Як зауважила бабуся, котра стояла на автобусній зупинці: «Слизько так, що з дому страшно вийти».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путен, астанавись!!!
Відповісти
Останні новини
Від Шацька до Нововолинська: в області панує «дупопад»
08 грудень, 2016, 11:24