Ігор Гузь: «За три роки жодна «скотина» не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані»

Ігор Гузь: «За три роки жодна «скотина» не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані»
Народний депутат Ігор Гузь наголосив на важливості голосування за зняття недоторканності з нардепа «Опозиційного блоку» Вадима Новинського, який є причетним до подій на Майдані.

«Сьогодні в цьому залі хочуть розіграти ганебну гру. Три четвертих з цього залу були на Майдані і підтримували Майдан. За три роки жодна «скотина» не покарана і не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані», - цитує його прес-служба нардепа.

Депутат наголосив, що відповідальними за наслідки трагедії Майдану є не тільки генпрокурор Юрій Луценко, а й усі народні обранці. Ігор Гузь підкреслив, що справжні винуватці розстрілу вже давно відомі.

«Конкретно – цей депутат (Новинський) фінансував «антимайдан» і ми це знаємо. Конкретно – цього року він фінансував церкву, яка «ходила колами» проти Української держави. Якщо сьогодні у парламенті не вистачить голосів для зняття недорканності депутата "Опоблоку" – це буде останній кілок в ідеї Майдану! Ми не проголосуємо за жодного з тих, хто фінансував «антимайдан», хто причетний до вбивства Небесної Сотні, і хто починав всю ту «бурю» на Донбасі!» - зазначив Ігор Гузь.

Народний депутат звернувся до українського народу: «Після голосування про зняття недоторканності зайдіть на сайт Верховної Ради і гляньте, як голосував обраний вами депутат. І тоді візьміть за «горло» того, хто не проголосує за зняття недоторканності з людини, яка причетна до вбивств Небесної Сотні, війни на Донбасі!».

За позбавлення Новинського депутатської недоторканності проголосувало 228 обранців: 103 - депутати БПП "Солідарність", 25 - Об'єднання "Самопоміч", ВО "Батьківщина" - 12, Радикальна партія Олега Ляшка - 15 та 18 позафракційних нардепів.

"Проти» проголосували - 31 депутат, утримались 5.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все очень просто: скоты не могут сами себя посадить. Сменится власть - все сядут.
Відповісти
За три роки жодна «скотина» не сидить у в’язниці...
Тут пора уже "нову" владу судити...
Відповісти
Останні новини
Ігор Гузь: «За три роки жодна «скотина» не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані»
08 грудень, 2016, 13:43