Парочці луцьких хуліганів дали два роки

Парочці луцьких хуліганів дали два роки
Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив двох товаришів до двох років умовно за те, що вони в Луцькому районі з хуліганських мотивів побили хлопця.

Про це 12 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці встановили, що на початку липня цього року двоє друзів шукали пригод. Молодики приїхали мотоциклом до магазину в одному із сіл Луцького району. До них підійшов місцевий житель, який побачив, що в колясці мотоциклу лежить спущене колесо. Незнайомець привітався з хлопцями та розповів, що в його товариша є запаска. Однак, прибувши за необхідною адресою, виявилося, що потрібного колеса немає.

Оскільки двоє товаришів приїхали в село напідпитку, обоє вирішили, що їх просто обманули. Тож між молодиками зав’язався словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Звісно, друзяки добряче відлупцювали хлопчину. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, заподіяні потерпілому, відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Проти обох правоохоронці порушили кримінальну справу.

Зважаючи на те, що обвинувачені характеризуються позитивно, Луцький міськрайонний суд Волинської області присудив їм по два роки позбавлення волі з випробувальним терміном у той же строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Парочці луцьких хуліганів дали два роки
12 жовтень, 2012, 17:50