Прокуратура взяла під контроль розслідування резонансної аварії в Луцьку

Прокуратура взяла під контроль розслідування резонансної аварії в Луцьку
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася сьогодні, 08 грудня, в Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі установи.

Нагадаємо, близько 11:30 на вулиці Дубнівській в Луцьку трапилася аварія за участю автомобіля Mercedes Benz під керуванням 59-річного лучанина. Чоловік допустив наїзд на 16-річного пішохода, який переходив проїзну частину по пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в реанімаційне відділення №1 Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання.

Водія автомобіля затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оооо! Ну, тепер вся громада спокійна, раз прокуратура взяла під контроль! Раз прокуратура взяла під контроль - точно розвалять справу, ще та клоака...
Відповісти
прокурватура "зробила кришу"!
Відповісти
Знаючи хто буде "кришувати" (так як знаючи хто здійснив цей наїзд), громада не пробачить!!! Знайти їх місце проживання не так складно!!! Я був на місці пригоди через хв. 10, слів мало... Жаль, що в нас буде покарання за самосуд!!!
Відповісти
Що значить взяла під контроль? Це дебільна відписка тугодумів, щоб заспокоїти народ. Прокуратура і так згідно закону здійснює контроль за усіма кримінальними провадженнями. Той хто повідомив таке рідкісний телепень. Якщо прийняти на віру таке повідомлення, то виходить що за всіма іншими провадженнями прокуратура контролю не здійснює.Оце дореформувалися!!!
Відповісти
Полісмен Дмитро Соханський шоб знали оборотня якій пшихав в людей які хотіли показати пику того хто збив людину!
Відповісти
Як таку людину не зтерти в порошок ? Пяна морда яка збила хлопця пішохода на зебрі щей хотіла втекти про що ти думало коли сідало за руль свого мерена на якого накрало да лучше б ти в стовба заїхав. якби ти збило свою дитину ти тоже втікавби ? Думай перед тим як сідаєш їхати туди де люди ходять ти несеш загрозу для суспільства коли їдеш пяне думаєш шо прокатить... падло тож випило то ляж спать або вообще не сідай за руль алеж деж там связи є то можна їхати ти водій убивця тебе надо уничтожить шоб ти через деякий час ще когось не збив
Відповісти
У тому ліцеї навчається моя кохана і недай бог таке сталося з нею я вам клянусь я його заваливби прямо в машині шоб така діч не існувала
Відповісти
Останні новини
Прокуратура взяла під контроль розслідування резонансної аварії в Луцьку
08 грудень, 2016, 17:09