Невідомі хотіли вивозити сміття до Володимира-Волинського

Невідомі хотіли вивозити сміття до Володимира-Волинського
Невідомі особи намагались домовитись з працівниками Володимир-Волинського КП «Полігон» про вивіз сміття на територію цього підприємства.

Про це повідомляє Буг.

За словами начальника КП «Полігон» Олександра Козичка, спочатку вони двома машинами (легковиком та вантажівкою) на львівській реєстрації проїхали безпосередньо на територію сміттєзвалища і намагались домовитись з охоронцем щодо розвантаження сміття.

«Він їм відмовив, тоді вони приїхали до мене і запропонували за винагороду «скинути» сміття на території підприємства. Я заборонив це робити і ці чоловіки поїхали у невідомому напрямку. Я повідомив міського голову та начальника місцевої поліції, адже є підозра, що вони не будуть кататись з цим сміттям і спробують викинути його в межах міста», – розповів Олександр Козичко.

Варто зазначити, що міський голова декілька місяців тому відмовив львівському підприємству ТОВ «АВЕ Львів» у перевезенні сміття на Володимир-Волинське сміттєзвалище. Адже для Володимира-Волинського вільної карти сміттєзвалища для власних потреб вистачить ще на півтора роки. А при обсягах, які пропонують привозити зі Львову, то лише на кілька тижнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Невідомі хотіли вивозити сміття до Володимира-Волинського
08 грудень, 2016, 18:12