Депутат оприлюднив шокуючі фото з луцького притулку для тварин

Депутат оприлюднив шокуючі фото з луцького притулку для тварин
Депутат Луцької міськради Борис Смаль відвідав притулок для тварин комунального підприємства «Ласка». У результаті він оприлюднив світлини, які просто шокують.

Про це Смаль написав у Facebook.

«Сьогодні відвідав притулок для тварин (КП «Ласка»). Відвідав не дуже цивілізовано, бо без попередження. Каюсь. Але інакше не зміг би відверто поговорити з персоналом. Дізнався, що є зошит в якому облікують тих, хто здає тварин. Звичайний зошит – не спеціальний журнал. Сфотографувати не дали. Не можна, бо справжній журнал теж є, але не тут. Запитав, чи потрібно платити, щоб здати тварину – відповіли «Ні, не потрібно!» А от продукти сфотографував. Сосиски на асфальті, кури в пір’ї в непрацюючому холодильнику, хрін (!)» - пише обранець громади.

Борис Смаль також оприлюднив фотографії, які зробив у притулку. Світлини – шокували.

«А на сайті підприємства кращі фотки. Коли був день депутата, теж було все гарно, доріжки дезінфекційні були…» - іронічно додав депутат.

«Залишивши територію підприємства, зателефонував і знову запитав, чи можна здати собачку і скільки це вартує. Отримав відповідь: «Два мішки крупи, або 300 грн.», - йдеться в його дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реальна картина роботи комунального підприємства на яке витрачено сотні тисяч гривень.Директриса напевно зайнята будівництвом власного котеджа?Хто за цей срач буде відповідати?
Відповісти
І хто в нас тут директриса?Та що по "телеку"всіх повчає як поводитись з тваринами.Шляшко сказав би своє коронне слово і напевно хоч тут був би правий.
Відповісти
А ви пане депутат хочаб чим небудь допомогли тому притулку? Просто цікаво.
Відповісти
Можливо і не все так охайно, як хотілось би на Ласці, але Смаль вміє лише критикувати. Таке враження, що це не депутат, а особистий писака пані вероніки. Яка вдає що допомагає тваринам, а сама розпихає тих собак по селах(не стерелізуючи)і потім щенят топлять.
Відповісти
Особисто я приблизно рік назад привіз туди собаку,яку знайшов ,,вивезеною'' на дорозі.Вона була в дуже плачевному стані.При прийнятті вони мені нічого не казали про гроші,але я на власний розсуд дав невелику сумму в самому кінці діалогу.Через певний час я приїхав туди провідати ту собаку і був здивований-вона була вже більш-менш відкормленою...Не знаю чи це так у всіх випадках...надіюсь, що так
Відповісти
Що шокуючого у тому, що для тварин надають багато м"ясної продукції? Про те, що в нас не має морозильної камери я неодноразово писала на своїй сторінці у ФБ. Волонтери та небайдужі до проблеми відгукнулися та допомогли придбати дві морозильні камери(780 літрів і 900), але звісно, що їх не вдосталь. В літку продукція дуже псується тому, витрачаючи великі кошти на пальне, мусимо возити маленькими порція щодня. Взимку ми зберігаємо їжу на цементній підлозі, я особисто виставляла такі ж фото, де їжа таким чином зберігається, з проханням допомогти закупити велику морозильну камеру -типу кімнати. Організація Нейчевоч після приїзду Браєна (ауит- перевірки непланова)пообіцяли допомогти і дотримали слова. Якраз панові Смалю я сьогодні розповідала, що закордонні наші спонсори погодились на купівлю такої великої камери, її приблизна вартість 100 тис. грн (в залежності від розмірів та ваги).Коли люди намагаються допомогти вони вирішують проблему, а не просто виставляють фото і розводять руками. Це прекрасно, що тварини мають стільки м"яса, але я розумію, що з бюджету міста 100 тис. грн ніхто не виділить на камеру. Тому ми виходимо з положення взимку таким чином - економлячи бензин. Вся продукція перед тим як подаватися тваринам миється і вариться. Щодо коштів,то безпритульні тварини приймаються безоплатно, домашні платно - це теж не секрет. В Луцьку 10 000 домашніх тварин, якщо кожен третій захоче свою домашню тварину віддати - КП "Ласка" не зможе прогодувати тварин, тому власник повинен привезти крупи для свої тварини або оплати за те, що сам не взмозі подбати про свого домашнього улюбленця. В цілому світі так працюють - ми не можемо прогодувати всіх домашніх тварин та зробити їм безкоштовну стерилізацію та вакцинацію . Коли домашня тварина потрапляє на КП її так само вакцинують та стерилізують - місто не покриває цих витрат , лише на безпритульних. Тому власник зобов"язаний оплатити ці послуги або привезти крупи. Цікаво, що пан Борис Смаль не сфотографував товстих, щасливих тварин і чистоту на території, сьогодні, вчора та позавчора приїздили журналісти з Інтернет видань та телебачення вони все також знімали і кожен висловлював свою думку про, те які тварини нагодовані, який у них гарний вигляд і чисто у вольєрах та на території.
Відповісти
Не потрібно ніякої морозильної камери,щоб навести елементарний порядок,просто прибрати і все поскладати.Ось і все.
Відповісти
Шановний депутат а що особисто Ви зробили на мікрорайоні і в притулку до того як стати депутатом від фонду чи Ви поцікавилиь яка зарплата в пррацівників які умови праці в них і чи багато бажаючих там првцювати а то я розумію що за спиною фонду можна бути герєм і критикувати це саме просте Ви візьміть статистику за останні роки що зроблено з допомогою депутатів волонтерів і яка ситуація в державі А то Ви готуючись до ефіру збираєте жучків Може підете туди керівником і покажете як треба працювати доречі один з бувших вже грозився показати як треба працювати Попробуйте хочаб на тиждень
Відповісти
Останні новини
Депутат оприлюднив шокуючі фото з луцького притулку для тварин
08 грудень, 2016, 18:26