Луцьк: юнак, якого збили на Дубнівській, досі в комі

Луцьк: юнак, якого збили на Дубнівській, досі в комі
16-річний учень правознавчого коледжу Владислав, якого збив п’яний підприємець на вулиці Дубнівський, досі перебуває в комі. Стан пацієнта залишається тяжким та не стабільним.

Про це розповів завідувач хірургічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні Ігор Дородний, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

«Він у комі 2-ого ступеню, тому стан дуже не стабільний. Пацієнта підключено до апарату штучного дихання. Крім складних переломів, у хлопця діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої легень, грудної клітки та черевної порожнини. Також у нього розриви селезінки та нирок. Попри це, внутрішньої кровотечі немає, тому хірургічне втручання поки не потрібне. Ми відстежуємо стан юнака і готові реагувати на будь-які зміни його стану», - каже лікар.
Сім’я постраждалого уже другу добу молиться під стінами реанімації. Тим часом як адвокат Володимира Мігаса, підприємця який скоїв резонансне ДТП, пропонував батькові гроші на лікування.

«Мені від нього нічого не треба! Це не щира допомога моїй дитині, а спосіб себе перестрахувати» - каже батько постраждалого.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській.

До слова, винуватцю ДТП на вулиці Дубнівській у Луцьку, в якій важкі травми отримав 16-річний хлопець, оберуть запобіжний захід завтра, 10 грудня, об 11:00 в Луцькому міськрайонному суді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молюся,Боже,-ізціли дитину,дай сили та здоров'я батькам....
Відповісти
Таких треба стріляти на місці.
Відповісти
Б-ь! 3.5 проміле - це дрова! Сука!
Відповісти
я вчуся в цій самій школі щой він і наш клас готовий допомогти грошима
Відповісти
Дуже шкода хлопця і батьків.Не займайтесь фігньою.Якщо можна ,то термінова хлопця за кордон.Бровіну допоміг Ізраіль.Треба швидше надати кваліфіковану допомогу.
Відповісти
Где видео с заправки ANP?!
Відповісти
Останні новини
Луцьк: юнак, якого збили на Дубнівській, досі в комі
09 грудень, 2016, 23:02