Збирають кошти для постраждалого у жахливій ДТП на Дубнівській

Збирають кошти для постраждалого у жахливій ДТП на Дубнівській
У Луцьку небайдужі почали збирати кошти для 16-річного учня правознавчого коледжу Владислава Андрушківа, якого збив п’яний підприємець на вулиці Дубнівський.

Про це повідомила активістка «Національного альянсу», подруга постраждалого юнака Лія Глущенко.

Вона створили спільноту для збору коштів у соціальній мережі «Вконтакте». Також дівчина організовує 14 грудня благодійний вечір.

«8 грудня сталася жахлива аварія, у якій постраждав мій друг. Йому зараз як ніколи потрібна допомога. Саме тому 14 грудня проводитиметься вечір, де збиратимуться кошти для проведення подальшого лікування хлопця. Цим постраждалим став Андрушків Влад, який на даний час навчається в правознавчому ліцеї. Це життєрадісний хлопець, який має багато друзів. В ньому завжди можна знайти підтримку, але зараз підтримка потрібна йому. Тому ми будемо дуже раді, якщо ви допоможете мені в хорошій справі. Реквізити банківської картки(Банк Аваль) - 4188 3700 2033 2931 Андрушківа Алла Миколаївна; ПриватБанківські реквізити карти батька - 4731 2127 0039 8026 Андрушків Володимир Романович», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що стан Владислава – тяжкий та нестабільний. Хлопець лежить у комі, підключений до апарату штучного дихання. Крім складних переломів, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої легень, грудної клітки та черевної порожнини. Також у нього розриви селезінки та нирок.

Нагадаємо, жахливу аварію спричинив директор приватного підприємства Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
быда в двох сымях... але якщо хоче помагати то хай помагаэ вын жеш грошы маэ можливо саме його грошы тепер врятують хлопця
Відповісти
молодчинка!!!
Відповісти
Видужуй, дитино! Ще все життя попереду!Нехай Господь почує молитви тисяч людей і сотворить чудо!
Відповісти
Хлопці атошникі допоможіть щоб цей гультяй не втік за кородон.Судді не вірим.
Відповісти
Адвокат позавчора пропонував допомогу необмежену родина відмовилась причому на камеру.
Відповісти
допомогу пропонували не просто так, а за "щось". Здогадаєтесь?
Відповісти
Да, після цього йому спокійного життя не буде далі. Хоть би щось толкове вирішили по цій справі, щоб люди не брались самі добиватись справедливості.
Відповісти
Давайте наприклад 100гр для лікуваня і по 100 для того щоб посадили!
Відповісти
Так заберіть у цего га...на п'яного гроші на лікування
Відповісти
Під контролем адвоката ВИМАГАТИ кошти у винуваться дтп. Зруйновано зовсім юне життя. Шановні батьки постраждалого, я вас благаю як мати, не відмовляйтесь від допомоги, це ваше дитя, гордощі тут ні до чого! Врятуйте вашу дитину, везіть за кордон чи привозьте лікарів, це велике горе, але не опускайте рук і не втрачайте шансу на порятунок вашої кровинки! Хай Господь допомагає, тримайтесь!!!
Відповісти
Останні новини
Збирають кошти для постраждалого у жахливій ДТП на Дубнівській
10 грудень, 2016, 07:00