У драматичному матчі «Волиньбаскет» вириває перемогу у «Дніпра»

У драматичному матчі «Волиньбаскет» вириває перемогу у «Дніпра»
«Волиньбаскет» у домашньому поєдинку переміг одного з лідерів Суперліги – «Дніпро».

Про це повідомляє прес-служба луцького баскетбольного клубу.

Зі старту гості вирішили показати, що приїхали не відпочивати, і здобули перевагу 1:4. Треба визнати, що лучани відчутно хвилювалися. Однак господарі швидко зібралися й наздогнали – 5:4.

Дніпряни знову ввімкнули швидкі передачі і знову відірвалися (5:12), але волиняни вчергове скоротили відставання (10:12). Надалі в господарів було кілька нереалізованих атак, які, здавалося, «Дніпро» зупиняв із порушенням правил. Проте у всіх трьох випадках суддівські свитки мовчали.

Перша десятихвилинка закінчилась із рахунком 16:25.

У другій чверті «Волиньбаскет» активніше застосував пресинг, і це дало результати – 23:27. Однак дніпряни підлаштувалися під такий стиль. Лучани стримували відрив опонентів хіба за рахунок влучності Олега Рудакова та відчайдушної боротьби Віктора Герасимчука. Тому вдавалося утримувати відносно невелике відставання. Тому на велику перерву команди пішли за 35:42.

У третьому періоді «Волинь» двома триочковими (Герасимчук, Шкондя) знову майже наздогнала суперників – 41:44. А коли Стас Дикий оформив 2+1, то глядачі завелися не на жарт – 49:51! Далі більше – Рудаков зробив 51:51, Моторчук 53:51, а Шкондя 54:51.

«Дніпро» довго оговтувався від такого нокдауна, тому на четверту чверть суперники виходили за мінімальної переваги вже «Волиньбаскета» 54:53. Пристрасті завирували зі ще більшою силою, адже гості явно не чекали такої жаги та самовіддачі від лучан.

За 1:22 хвилини до завершення матчу на табло горіли 66:66, і Павло Агапов (за відсутності Журавльова) взяв тайм-аут. При 66:69 Рудаков за 40 секунд до сирени закинув з-за дуги – 69:69. А за 9 секунд Моторчук вивів уперед «Волиньбаскет» 71:69.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.