Волинська 14-та бригада відзначає другу річницю

Волинська 14-та бригада відзначає другу річницю
Другу річницю від моменту створення відзначає 14-та окрема механізована бригада із Володимира-Волинського.

Про це йдеться на сторінці прес-служби бригади у Facebook.

Із нагоди річниці бійців привітав підполковник Ігор Іванов, який тимчасово виконує обов'язки командира військової частини.

«З перших днів свого існування наша бригада, її військовослужбовці, демонструючи незламність, відвагу, мужність і міць, воювали на Східному фронті, непохитно й самовіддано зупиняли війну, давали гідну відсіч російським агресорам – як велить серце, честь українського воїна та вірність військовій присязі. Завдяки героїзму наших воїнів, їхній силі, звитязі та тій найсвятішій любові, яку кожен з нас має у серці, любові до України, пишеться славетна історія нашого з’єднання!» - йдеться у привітанні.

«Свою другу річницю наша бригада зустрічає на фронтових рубежах. Та ми впевнено дивимося в завтрашній день. Бо попри молодий вік, ми досвідчені, нехай досвід цей і давався нерідко дорогою ціною, ми згуртовані, бо тільки в єдності - шлях до нового, кращого прийдешнього нашої Батьківщини. Заради неї, заради кожного українця, заради рідних, близьких і коханих, які з нетерпінням чекають на нас удома, ми діяли й будемо діяти відважно й рішуче, не даючи ворогу жодних шансів. А тому перемога, впевнені, вже дуже скоро буде за нами!» - зазначає Іванов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська 14-та бригада відзначає другу річницю
10 грудень, 2016, 14:46