Центр Луцька оповив дим: марш фанів «Волині»

Центр Луцька оповив дим: марш фанів «Волині»
Фанати ФК «Волинь» влаштували фан-марш на підтримку «хрестоносців», які цими хвилинами грають проти гостей з Полтави – ФК «Ворскла».

Про це пише інформагентство Волинські Новини.

Традиційно, марш розпочався на Замковій площі з урочистого виконання гімну України. Звідти фанати рушили на Братський міст та покрокували вулицею Лесі Українки. Супроводжувалась хода «зарядами» на честь «хрестоносців», а також патріотичними кричалками.

Фани віддали шану біля стенду пам’яті героям Небесної сотні та загиблим в АТО, після чого вийшли на центральний проспект міста, де, врешті, змогли дати волю піротехніці. Декілька потужних шашок оповили вулицю густим туманом, з якого доносилось: «Нам потрібна перемога!», «Волинь зі Стиря!», «Віва-віва Україна!» та інші патріотичні «заряди».

Учасники маршу пройшли вулицею Шопена до стадіону «Авангард», де о 14:00 розпочалася заключна зустріч волинян 2016 року.

"/>

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можна було закидати стадіон чимось сильнішим... Це так поцрійотично!
Відповісти
Бачив цю картину, звук петерд і плач дітей, Європа.
Відповісти
І що, допоміг марш?
Відповісти
Це дике видовище страшніше, ніж війна на Донбасі. Ці підуть з сокирою куди їм скажуть. Тільки пальцем кивни.
Відповісти
Вашу бы энергию да в правильное русло... И всё = не помогло команде.
Відповісти
Атавізм, прояв дикунства. Мезозойська ера. І дітей сюди втягують.
Відповісти
Якби мій син побачив цей марш то напевно б злякався далі займатися футболом! Яка мета цього маршу? Яка ціль? Якщо ти справжній вболівальник то одягни футболку чи шарф улюбленого клубу і з піснею йди на стадіон підтримувати свою команду. Для чого ці димові шашки запускати, для чого використовувати петарди? Щоб виокремитися? То ви вже виокремилися місяць назад забороненими вигуками через які ми були оштрафовані. Половина з цієї молоді не усвідомлює що вони роблять - бо так роблять старші їхні. Подивіться як в Англії чудовим співом підтримують свою команду. А для більш відданих прихильників була опція "побути ближче з командою" - треба було за декілька днів до матчу прийти і допомогти персоналу стадіона розчистити поле від снігу.
Відповісти
Яка мета цього маршу? Яка ціль? Для чого ці димові шашки запускати, для чого використовувати петарди? Щоб виокремитися? То ви вже виокремилися місяць назад забороненими вигуками через які ми були оштрафовані.
Відповісти
Я ПАРАЖЬОН І ПАТРЯСЬОН ЕТІМ ВАСХІТІТЄЛЬНИМ ДЄЙСТВІЄМ …!!!! І з безмежної вдячності пропоную кожен такий наступний марш закінчувати на території обласної психіатричної лікарні, що в селщі Липини …!!! Бо саме там ці волинські йовбаки зможуть зустріти дуже багато своїх однодумців …!!! Адже усі йовбаки України (що з Волині, що з Мукачево) мають єднатись у такому єдиному поцріотичному двіжняку заради привертання уваги МАКСІМАЛЬНО ШИРОКІХ СЛОЄВ ГРАМАДСКАСТІ …!!!
P.S. Дітей не лякайте по вулицях, йолопи …!!! Краще по-тихому усім гуртом і у дурдом …
Відповісти
Останні новини
Центр Луцька оповив дим: марш фанів «Волині»
10 грудень, 2016, 15:22