Волонтери вітають луцького ресторатора з Днем народження

Волонтери вітають луцького ресторатора з Днем народження
Відомий ресторатор засновник компанії «Гранд Персона» Олег Бровін сьогодні, 10 грудня, відзначає свій День народження.

З нагоди свята до редакції ВолиньPost звернулися волонтерські організації, медпрацівники, учасники АТО та активісти з проханням привітати іменинника на сторінках видання та подякувати за допомогу.

Зокрема волонтери Наталія Ариванюк та Наталка Шепель розповіли про те, що Олег Бровін починаючи з часів Майдану постійно підтримував волонтерів, медпрацівників, активістів, а згодом і бійців АТО і жодного разу не відмовив у допомозі. При цьому ресторатор вирізняється особливою скромністю, адже про його добрі справи знають лише у вузькому колі.

Відтак, волонтери надсилають свої щирі побажання у колективному привітанні.

«Шановний Олеже В`ячеславовичу! Всією нашою волонтерсько-госпітальєрською спільнотою вітаємо вас із Днем народження! Ми мали за честь співпрацювати з вами, блискучим фахівцем своєї справи, до війни. І те, що ви тоді позиціонували себе як патріот і людина слова – Майдан, війна, лише підтвердили конкретними діями, цілковитою підтримкою з вашого боку всіх кроків, спрямованих на захист України.

Ця співпраця з нами, волонтерами різних напрямків, не припиняється й досі. Тому від душі дякуємо за те, що наш спільний шлях триває! Ви завжди казали про те, що ми – частина Європи, і першим будували її – тож беремо приклад, стараємося стати кращими у справі свого життя.

Кожен – у своїй. Спасибі за наставництво, класне почуття гумору, життєву філософію, увагу до дрібниць. За те, що ви в нас є!
Божої ласки, молитовного заступництва від усіх, хто любить і пишається вами, якнайшвидшого укріплення здоров`я!».

До привітань приєднується й волонтер місії «Чорний тюльпан» (Евакуація-200) Юрій Сковорода, який розповів, про те як улітку 2015 отримав звістку про те, що негайно потрібно вирушати у зону проведення АТО. Проте виїзд активістів був на межі зриву через відсутність коштів на пальне та зламаний автомобіль.

«Саме тоді ми й вирішили звернутись до Олега В’ячеславовича. Він нас вислухав і без жодних вагань забезпечив ремонт автомобіля та пальне», - розповів Юрій Сковорода.

Та пригадав як Олег Бровін разом із сином організував теплий чай та бутерброди для учасників Євромайдану в Луцьку.

«Це тоді багатьох врятувало. Це тільки додавало нам сили триматись разом та стояти до кінця. Приємно, що є такі люди, які готові допомогти людям. А головне, що це все робиться абсолютно безкорисливо».

«Тож уся наша місія, від щирого серця вітає Олега В’ячеславовича з Днем народження та хоче йому побажати щасливої долі ще на довгі-довгі роки. Нехай те добро, яке він постійно робить для учасників АТО та усіх, хто знає що таке війна, повернеться йому сторицею.

А головне, бажаємо йому міцного здоров’я та Божої благодаті!».

Редакція видання ВолиньPost приєднується до привітань та зичить імениннику здоров'я, наснаги та якомога швидшого одужання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАКИЖ БИ ЛЮДЕЙ ПОБІЛЬШЕ! ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО ЦІЙ ДОБРІЙ ЛЮДИНІ!
Відповісти
Останні новини
Волонтери вітають луцького ресторатора з Днем народження
10 грудень, 2016, 17:30