Вибори на Волині: «Опора» повідомляє про масові порушення

Вибори на Волині: «Опора» повідомляє про масові порушення
Станом на 12:00 11 грудня у Волинській області фіксуються нові порушення: намагання проголосувати без паспорта, відсутність необхідної кількості скриньок і кабінок для голосування, видача бюлетеня особі, яка не мала права голосу.

Про це повідомляють у громадянські мережі «Опора».

Так, о 10:00 на виборчій дільниці № 070520, що знаходиться в селі Княгининок Луцького району Волинської області спостерігачами зафіксовано два випадки спроби з боку виборців отримати виборчий бюлетень без пред’явлення документа, що посвідчує особу. Члени виборчої комісії відмовили виборцям у отриманні бюлетенів.

Об 11:10 у селі Шкурат Ковельського району на виборчій дільниці № 070381 зафіксовано наявність лише однієї стаціонарної і однієї переносної скриньок, а також наявність лише однієї кабінки для голосування. Спостерігач ОПОРИ склав акт про порушення.

Об 11:35 у селі Литовеж Іваничівського району на виборчу дільницю № 070174 на виклик прибула оперативна група правоохоронців. Допитали спостерігача, у якого був наявний при собі список виборців, а також опитали свідків. Спостерігачі «Опори» написали заяву про виявлене порушення.

Об 11:50 на виборчій дільниці № 070406, що знаходиться у селі Пісочне Ковельсього району зафіксовано факт, коли виборцю видали бюлетень із кандидатами у депутати по іншому округу, де виборець не має права голосу. Виборець проголосував і вкинув бюлетень у скриньку, після чого підійшов до голови комісії з питанням, чому до бюлетеня включені інші кандидати. Комісія пояснила свою помилку. За фактом складено акт про порушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
над селами стоїть запах гнилого укропу
Відповісти
Останні новини
Вибори на Волині: «Опора» повідомляє про масові порушення
11 грудень, 2016, 12:54