У Луцьку відвідувач побив охоронця розважального комплексу

У Луцьку відвідувач побив охоронця розважального комплексу
Конфлікт, який завершився побиттям, виник в одному із торгово-розважальних комплексів Луцька.

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Так, у суботу, 10 грудня, чоловік наніс тілесні ушкодження охоронцеві одного з торгово-розважальних центрів. Він вийшов на роледром за своєю дитиною у взутті, а це заборонено. Після зауваження, він відмовлявся покинути місце, тож працівники викликали охоронця.

Відвідувач почав конфліктувати з ним, а потім наніс тілесні ушкодження. Патрульні доставили постраждалого в міську лікарню, де лікарі констатували забій верхньої губи, а потім – у міськвідділок для написання заяви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: бійка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно мало дав, потрібно добавити, а то ця "охорона" так звана з себе ставлять таких "перців" і такі інколи права качають що і самому хоцеться їх неоднократно пригріти! Респект цьому чоловікові.
Відповісти
Який респект,-Люди добрі,Ви що вже взагалі оскаженіли???!Я була свідком інциденту!Чоловікові(який до речі прийшов з дружиною і дівчинкою),робили зауваження працівник,адміністратор,а пізніше охоронник,якого Він не за що(він виконував свою роботу,за яку отримує платню) вдарив в губу(вся рубашка була в крові)!Питається за що!Бо йому робили зауваження:читай правила,перш ніж руки розпускати,-де куча діток,при своїй дитині отак почати бити?!Жах-стидоба!!!Ви уявіть собі якщо ми всі так будемо стосунки з'ясовувати!!!!Хаха-ще в Європуууу?!
Відповісти
А в самого що "очко" грає, чи боїшся здачу отримати в силу свого фізичного безсилля....Тільки на те щоб писати подібні коменти і здатен...
Відповісти
Вже можна було написати в якому торгово-розважальному центрі всеодно ролердром є тільки в одному місці
Відповісти
Був випадок тормознули на виході так звана "охорона" вхопився один за руку як дитина і почав права качати що я з ним зобовязаний кудись там пройти .... Я перше сказав щоб віддійшов від мене на метер, а друге що нікуди я не зобов'язаний з ними нікуди іти, а далі набрав 102 приїхав наряд, так та охорона з 4 чоловік незмогла пояснити на яких правах я був змушений і по якій причині з ними кудись іти в якусь кімнату охорони, я заяву написав то того недоумка з забитого "полісся" надругий день звільнили.Тому всім раджу неколи нейти з ними а то підкинуть щось і бабки почнуть вимагати краще в такому випадку викликати поліцію і обов'язково писати заяву по факту незаконного затримання.
Відповісти
Той чоловік - скотина. І реакція у нього відповідна - як у скотини.
Відповісти
Слышали звон, да не знают где он. Посетитель ПортСити вместе со своей семьёй взяли на прокат ролики для своих детишек, одна из которых инвалид детства по заболеванию ДЦП. Доктор посоветовал матери ребёнка научить кататься на коньках. Никому не мешая они помогали ребёнку встать на ролики. Про правила роледрома им сообщили позже, когда они уже минут двадцать находились на нем. Главным аргументом со стороны администрации был тот, что обувь родителей может быть грязной. Отец ребёнка попросил у администрации бахилы, и также просил учесть что ребёнку нужна помощь, оказать которую не сможет инструктор. Нужно учесть, что кроме администратора никому люди с ребёнком не мешали. Администратор отказалась пойти на встречу, ссылаясь на то, что она человек тут маленький и ничего не решает. Отец ребёнка попросил найти того, кто сможет помочь разрешить эту ситуацию. Пришёл начальник охраны и не желая вникать в суть вопроса решил обойтись ругательствами и физической расправой, за что и получил один единственный удар от оскорбленного отца ребёнка. Мы тут все такие правильные, но когда ребёнок-инвалид становится жертвой таких правил, никто этого не хочет замечать. Кстати, отец ребёнка считает себя оскорбленным и подал заявление на администрацию ПортСити в суд.
Відповісти
Серед охорони є нормальні і виховані хлопці а є ще оті полішуки які за три дні перебування в місті робляться мєсними пацанами но два слова нормально по суті не можуть скласти і їх до речі зразу і видно. А батькові дитинки РЕСПЕКТ.
Відповісти
Буде наука охрінівших ахраннікам!!!
Відповісти
Любой человек, наделенный граммом власти, от охранника до генерального прокурора, первым делом осваивает правила игнорирования законных требований граждан. Вы еще не видели директора ПортСити))) Охранники в сравнении с ним - ангелы)
Відповісти
Думаю, что на днях выложу видео, где все увидят как "ужасный" и далеко не "европейский" чел защищает права своей семьи. А на счет крови, которую видели дети, это так страшно... когда убиваешь других в компьютерных играх - это нормально, а вот кровь увидел - а-а-а-а-а-а... травма)
Відповісти
Усі пруться в Європу))) а звачайні правила, які встановленні в ТРЦ виконувати не вміють..не охорона встановлює ці правила,вона їх виконує...а були б люди більш вихованіші,то подібних ситуацій не було б.Зато усі взялись судити охоронців і захищати неврівноваженного відвідувача,буцім то у нього й так проблеми...це його не робить героєм.
Відповісти
А як внутрішні правила ТРЦ можуть суперечити загальнонаціональному законодавсту та міжнародним актам??!
Про права дітей окрема конвенція існує доречі, ще Україною ратифікована...
Та і як же бути з аксіомою бізнесу "клієнт завжди правий"??
Відповісти
Интересно, как суд оценит то, что на видеозаписи, где охранник набрасывается на отца ребенка - ничего не видно!)) Странно, не правда ли? Но все становится очевидным, когда мы узнаем кто предоставил видео с камер слежения - внимание - начальник охраны ПортСити!!!!!!! Видео с 6 камер, на которых ничего нет. Следственной группе были предоставлены видеоматериалы, где ничего - не видно!))) Просьба всем свидетелям происшедшего, кто вдруг случайно сделал запись на телефон! Очень надо))))
Відповісти
Относительно "клиент всегда прав". Отцу ребенка объяснили, что он здесь никто и зовут его никак. Объясняли все, начиная с охранника заканчивая директором ПортСити, правда не на людях, а в своей каптерке) но трогать побаивались)
Відповісти
В житті наші поступки це як бумеранг.Всім вернеться і нач.охорони і директору ПортСіті.Взавтра збудують ще один розважальний центр і конкуренти подумають над такою поведінкою охорони адміністратора і всіх остальних.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відвідувач побив охоронця розважального комплексу
11 грудень, 2016, 15:07