У Луцьку вночі стався порив на газогоні. Евакуювали 4 будинки

У Луцьку вночі стався порив на газогоні. Евакуювали 4 будинки
В ніч з 10 на 11 грудня стався прорив газогону високого тиску на вулиці Сосюри (район аеродрому) у м. Луцьку.

В результаті аварії утворився фонтан суміші газу, землі та води висотою понад 3 метри, - пише в Facebook лучанин Олександр Семенов.

"Упродовж короткого часу газ заповнив значну частину вулиці, а пізніше усієї північної частини міста. Було у терміновому порядку, серед ночі, евакуйовано мешканців чотирьох будинків. Десятки людей покинули свої домівки у зв’язку із небезпекою вибуху газу", - описує він побачене.

"Фахівці служби газу не приховували можливих трагічних наслідків цієї аварії у вигляді вибуху газу та руйнації усієї вулиці. Мешканці обурені жахливим станом вулиці. Регулярні звернення до міської влади впродовж багатьох років завершувалися відписками чиновників. Проїжджу частину без покриття вщент знищив великотоннажний вантажний транспорт численних підприємств (Луцькавтодор, UA.Брук), розташованих по вулиці. Регулярними є пориви водогону, силового кабелю (10 кіловольт)", - стверджує лучанин.

"Водогін з технічною водою КРЗ має неліквідований порив від червня 2016 року. Саме в цьому місці і стався небезпечний порив газогону. Мешканці вулиці вкрай занепокоєні власною небезпекою для життя. Вимагаємо від влади терміново відреагувати на наші законні вимоги та терміново припинити експлуатацію дороги до усунення усіх небезпек", - додав він.

Для обговорення проблеми зініціювали збір мешканців, який розпочнеться о 9:30 12 грудня навпроти будинку №39 по вул. Сосюри.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а засувок на вашому "стратегічному" газогоні не існує? Чи клепки розсохлись?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вночі стався порив на газогоні. Евакуювали 4 будинки
11 грудень, 2016, 21:58