На Україну «суне» похолодання

На Україну «суне» похолодання
Найближчої доби, 12 грудня, погоду в більшості областей України, крім південної частини, погіршить циклон із північного заходу і його атмосферні фронти.

Уночі очікується дощ із переходом в мокрий сніг, у північно-східних та східних областях місцями сильний мокрий сніг, ожеледиця, – інформує Радіо 24.

Температура вночі та вранці від 2° тепла до 3° морозу з пониженням протягом дня до 5-8° морозу; на дорогах місцями ожеледиця. Лише у південній частині без опадів, температура протягом доби 2-7° тепла.

Вітер південно-західний із переходом на північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві та області вночі - дощ із переходом вранці в мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця, температура вночі та вранці близько 0° с пониженням вдень до 5° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за всю історію спостережень 12 грудня найвищу температуру фіксували на позначці 9,5 градусів тепла у 1965 році, а найнижчу вночі на позначці 22,6 градусів морозу у 1927 році.

У вівторок, 13 грудня, у східних областях та на півночі Лівобережжя часом очікується невеликий сніг, на решті території - без суттєвих опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний і північно-східний із переходом у західних та північних областях на південно-західний, 5-12 м/с, вночі, вранці у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Також очікується суттєве зниження температури: вночі 5-11°, на крайньому півдні 0-4° морозу; вдень 0-6° морозу, у південних та західних областях місцями 1-3° тепла; у східних областях та на півночі Лівобережжя вночі 10-16°, вдень 5-11° морозу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода, зима
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Україну «суне» похолодання
12 грудень, 2016, 04:57