Головами громади на Волині стали кандидати, яких підтримала «Солідарність»

Головами громади на Волині стали кандидати, яких підтримала «Солідарність»
У двох громадах головами стали кандидати, яких підтримувала на виборах партія Блок Петра Порошенка "Солідарність", обоє отримали понад 50% голосів виборців.

Як відомо, в неділю, 11 грудня, відбулися вибори до об'єднаних територіальних громад. За попередніми підрахунками двоє кандидатів, яких підтримувала партія Блок Петра Порошенка "Солідарність", отримали переконливу перемогу й очолять нові громади.

"Децентралізація – одна з основних реформ, яка реалізовується з ініціативи Президента України Петра Порошенка. Зрозуміло, що маючи сильні й заможні громади розвиватиметься уся держава в цілому", - кажуть в прес-службі партії.

Тож 11 грудня на Волині відбулися вибори у новостворених ОТГ. Так, згідно попереднього підрахунку голосів у двох громадах головами стали кандидати, яких підтримувала на виборах партія Блок Петра Порошенка "Солідарність", обоє отримали понад 50% голосів виборців.

Зокрема, головою Поворської ОТГ став Сергій Семенюк (Поворський сільський голова), а очільником Прилісненської ОТГ - Ігор Терещенко (заступник голови Маневицької районної ради, очолював Прилісненську сільську раду з 2010 по 2015 роки).

На голову Поромівської громади за підтримки Блоку Петра Порошенка "Солідарність" балотувався Сергій Кіреєв, який у виборчих перегонах зайняв друге місце.

"Переконаний, що волиняни зробили правильний вибір, а новообрані голови працюватимуть ефективно та розвиватимуть свої громади. Бажаю наснаги та успіху у роботі", - зауважив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк вітаючи переможців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Головами громади на Волині стали кандидати, яких підтримала «Солідарність»
12 грудень, 2016, 11:34