Як у Луцьку готують чемпіонів з тайського боксу

Як у Луцьку готують чемпіонів з тайського боксу
Президент Волинської Федерації тайського боксу, професійний боксер та водночас старший тренер боксерського клубу Pitbull Богдан Мороз завітав до рідного міста та провів відкрите тренування для своїх вихованців та їхніх батьків.

Боксерський клуб Pitbull був заснований ще у вересні 2011 році, хоча насправді, розповів Богдан Мороз, він став тренером набагато раніше.

«Спочатку ми тренувались по суті де прийдеться – у підвальних приміщеннях, тимчасово на різних базах. Але я вірив у свою справу, я вірив у свою ідею, а тому з часом у нас з’явився постійний зал. Але я вірю в те, що з часом Pitbull стане потужним брендом, який будуть знати по всьому світу, а самі хлопці будуть гордитись тим, що вони до нього входять».




На тренування до клубу Pitbull приходять не лише молоді люди, серед любителів боксу багато дівчат. За словами Богдана Мороза, клуб відвідують навіть сім’ями.

«Дуже приємно бачити, коли у нас одночасно тренується батько із сином. Або взагалі – сім’я з тата, мами та трьох їхніх дітей. Це дуже важливо, адже вони не лише дбають про своє здоров’я та фізичний розвиток, а перш за все проводять час разом. І це надзвичайно круто!».







Окрім Богдана Мороза у клубі працюють також тренер з ММА Микола Головатюк та два тренери з тайського боксу Сергій Снитюк та Роман Демчук. Усі вони свого часу були вихованцями Богдана Мороза.

«Я зі своїх учнів виростив тренерів, я виростив приклад для наслідування. І якщо кожен з них матиме хоча б одного такого ж учня, якими вони є для мене, то я буду безмежно щасливий. Адже тоді наша сім’я буде розростатись та ширитись по всьому світу».

Клуб Pitbull налічує вже більше 200 учасників, при тому, що вікова категорія учасників від 5 до 62 років. Більшість з членів клубу були учасниками, призерами та навіть переможцями різного роду поєдинків, змагань та чемпіонатів.





Проте, для того, аби досягти реального результату потрібно займатись щодня, переконує старший тренер клубу Pitbull.



«Кожна людина повинна мати в житті мету і йти до неї. Колись давно я собі розробив чіткий план на 20 років, і поділив його на етапи. Так, бувало дуже важко, я опускався до нуля, але потім все одно вставав, йшов і робив. І я хочу, щоб і мої учні завжди досягали мети. Але без розвитку нічого не буде. Можна жити чесно і заробляти хороші гроші, бо репутація – це саме головне, що є в людини», - резюмував Богдан Мороз.



















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці молодці! Чудовий клуб! Прекрасний колектив тренерів! Дружня команда учасників!
Клуб любителів фітнесу і здорового способу життя!
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку готують чемпіонів з тайського боксу
12 грудень, 2016, 21:37