Шпига позбувся статусу «тимчасового»

Шпига позбувся статусу «тимчасового»
Петра Шпигу призначили керівником Головного управління Національної поліції у Волинській області. Як відомо, донедавна Шпига був тимчасовим виконувачем обов'язків керівника волинських поліцейських.

Наказ про призначення з’явився на початку грудня у Нацполіції України.

Петро Шпига, генерал поліції третього рангу, народився 30 вересня 1973 року у селі Чмикос Любомльського району Волинської області. У 1995 році закінчив Луцький державний педагогічний інститут, у 1996 році – Українську академію внутрішніх справ, в 2001 році – Тернопільську академію народного господарства.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав 25.05.1995 року на посаді старшого психолога відділення бойової та спеціальної підготовки відділу швидкого реагування «Сокіл» управління по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України у Волинській області.

Згодом працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області, у відділі карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, у відділі Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області.

З червня 2005 року обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління МВС України у Волинській області.

9 квітня 2014 року призначений начальником УМВС у Волинській області. З 6 листопада 2015 року – т.в.о начальника ГУНП у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повага.
Відповісти
Вітання!!
Відповісти
Як казав кот Матроскін, "тєпєрь ми вдвоє большє сєна для нашей коровкі запасьом!"
Якщо до цього моменту бардак в обласній поліції був під питанням, то тепер він узаконений.
Відповісти
Завидуй молча.
Відповісти
У 1995 році Луцького педагогічного інституту не було. А загалом - СЛАВА УКРОПу. Допоки не звертались в інстанції - був тимчасовим. А звернулись - став повноважним.
Відповісти
їх треба розстрілювати а не міняти
Відповісти
тепер свого плімяніка данила забере до себе і всіх хабарників
Відповісти
А в кого із попередніх начальників УМВС Волині були такі умови : абсолютна відсутність довіри до працівників міліції, стан суспільства після євромайдана, повний хаос в правоохоронній системі та державі, проблема з бурштином коли держава чи то забороняє чи дозволяє, чи дозволить а може і заборонить ( можна далі говорити ), при цьому правоохоронцям треба дотримуватись законодавства, в якому стільки прогалин, що інколи думаєш що закони видають для шахраїв, а не для простого народу. Додайте сюди небаченний спалах злочинності у всіх напрямках, переатестацію на поліцію, коли старі кадри йдуть але не хочуть прощатися, плюс кризу в економіці країни, безробіття, що і сприяє злочинам, корупцію на троні і т.д. На мій погляд Шпизі П.П. випало нелегке завдання в цих умовах. А тим у кого довгий язик то можна запитати - а хто був би краще ? Чому ж вас не вибрав народ в той час, і де були ви ? Що ви тоді робили, чим займались ? Треба було представити свою кандидатуру і довести народу що це будете ви, а не ховатись як ті миші ( ще й п'яні ). Є над чим подумати.
Відповісти
Останні новини
Шпига позбувся статусу «тимчасового»
12 грудень, 2016, 13:33