Сказали, де на Волині найбільше хворіють грипом

Сказали, де на Волині найбільше хворіють грипом
У Камінь-Каширському, Луцькому, Маневицькому, Любешівському районах, у містах Луцьк та Нововолинськ – найвищі показники захворюваності грипом та ГРВІ.

Про це повідомив Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я, – пише Волинський інформаційний портал.

Разом із тим, за інформацією, найменше хворих – у Локачинському районі. В жодному районі та місті області інтенсивні показники захворюваності на грип та ГРВІ не перевищили епідемічні, властиві для цього періоду року.

Протягом тижня темп приросту захворюваності серед дорослих і дітей до сімнадцяти років знизився на 6,2 % та 6 % відповідно. Серед дітей, які захворіли на грип та ГРВІ, більше хворіють у віковій групі 0–4 роки.

«Кількість пацієнтів, яким знадобилася медична допомога в умовах стаціонару дещо знизилася. Питома вага госпіталізованих серед осіб, які звернулися по медичну допомогу, тримається майже на рівні минулого тижня – 149 осіб (2,6 % від усіх захворілих), проти 158 за минулий тиждень, із них 113 (76 %) становлять діти віком до сімнадцяти років (3,2 % від захворілих дітей)», – йдеться в повідомленні.

Зважаючи на показники, потреби в карантині в навчальних закладах немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сказали, де на Волині найбільше хворіють грипом
12 грудень, 2016, 14:06